To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
kjk
Niby dorośli ludzie, a jeszcze się nie nauczyli, że u większości marek oficjalnych cenników nie należy traktować poważnie. Często wystarczy wejść z ulicy i zapytać pierwszego z brzegu sprzedawcę: "Panie, a tak naprawdę to za ile ten szrot?" żeby usłyszeć cenę o kilka kzł niższą niż na tabliczce. :-D
Jakby mi klient zadał pytanie j. w. To odpowiedź by była taka, że my sprzedajemy samochodu a nie kupujemy szroty i proszę pytać w komisach ile Panu dadzą [emoji1787]
Cale szczęście nie pracuję w obsłudze klienta [emoji1787][emoji1787]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Słowa klucz to właśnie te "kilka kzł"... Kilka to może być 2 k a może być 8 k.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Jakby mi klient zadał pytanie j. w. To odpowiedź by była taka, że my sprzedajemy samochodu a nie kupujemy szroty i proszę pytać w komisach ile Panu dadzą [emoji1787]
Cale szczęście nie pracuję w obsłudze klienta [emoji1787][emoji1787]
Właśnie, widać że nie musisz robić planów sprzedażowych. Szczęściarz z Ciebie
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Właśnie, widać że nie musisz robić planów sprzedażowych. Szczęściarz z Ciebie
Fakt, w tej kwestii uważam, że mi się udało, aczkolwiek w branży automotive.
Aktualnie jesteśmy na etapie uzgadniania szczegółów z Pilkingtonem, więc jest szansa, że na maszynach, które tworzymy będą robione szyby do Tipo [emoji3]
-
Witam, podwyżki nie wydają się jakoś bardzo drastyczne. Sprawdziłem właśnie ile kosztował katalogowo sedan lounge i wychodzi, że przez 4lata podrożał o 14% czyli 8,4k pln.
Opłacało się brać wtedy w leasingu bo i tak lepiej na tym wyjdę niż bym miał odkładać do skarpety:)
pozdrawiam.
-
Teraz to już chyba wcale nie opłaca się odkładać. Wystarczy popatrzeć na oprocentowanie lokat i oszczędności w bankach.
-
Co sądzicie o zniżkach dla grup zawodowych? Rzeczywiście jest taniej, czy to tylko chwyt?
-
Jest.po prostu rabat bez zbędnej dyskusji, jak komuś się nie chce negocjować uparcie to dobra opcja