Ja mam auto z 2017 i pierwotnie termin wygasał z końcem 2020, zobaczymy co będzie się działo w styczniu.
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Ja mam auto z 2017 i pierwotnie termin wygasał z końcem 2020, zobaczymy co będzie się działo w styczniu.
A teraz mam komunikat, że status wygasa 1/9/2021, wcześniej było do 2022 roku. Najpierw dali , a teraz zabrali [emoji22][emoji22][emoji22]
Mi usługi Live wygasły. Napisałem do FCA zapytanie jak to badziewie można przedłużyć i cisza...
Mam odpowiedź, usługa wycofana przez FCA. Oznacza to, że teraz nawigację w U6,5" już zupełnie można wsadzić w tyłek - jeszcze się to jako tako nadawało z traffic.
Nie będziesz miał opcji przedłużenia. Nie napisałem, że wyłączają w ramach "terminu ważności". Ani na MyFiat, ani na stronie Uconnect nie ma możliwości zrobienia czegokolwiek, aby przedłużyć działanie. Na stronie TomTom w temacie usługi Live dla mojego Uconnect nie ma również możliwości wykupienia (sprawdzenie po 2 pierwszych znakach numeru seryjnego radia). W apce na telefonie opcja sprawdzenia stanu jest nieaktywna.
Może na U5" coś tam będzie, ale wątpię. Musiałbyś sprawdzić na stronie TomTom. Co ciekawe u nich na fotce jest U6,5", a map przecież do tego nie dają :roll: