Podobno kierownicy nie ma i koła sie skręcają tylko w jedną stronę....
To jest widok strony w wersji do druku
Podobno kierownicy nie ma i koła sie skręcają tylko w jedną stronę....
A w planach od 2020 zmniejszenie silnika o 1 cylinder, kanapa z tylu za dopłata i taborety zamiast foteli...
Jest tu gdzieś temat o tym co zostało wykastrowane...
Wydaje mi się że mają, skąd taka informacja? Z ciekawości wszedłem na OtoMoto i wszystkie na zdjęciach miały.
Półkę ma każdy ale podświetlenie tej półki już nie... zaroweczka normalnie jest po panelem sterowania klima i swieci w dół na półkę...
Załącznik 36983
Pewnie chodzi o tę wnękę z lewej strony kierownicy. Ja mam 2018 i nie mam.
Jest cały temat o tym wiec po co robić offtop...
Załącznik 36984Tak po lewej schowek wnęka a po prawej miejsce podświetlenia...
Goodyeary latem są głośniejsze od letnich, ale dość stabilne. Poprzedniej zimy śnieg leżał ze dwa dni więc ni wiem jak zachowają się w górach. Po 20000 kilometrów przednie zjechały się około 2-3 milimetry.
Tipo kupione. Udalo sie trafic z tarczami z tylu i bez start stop - czyli rocznik 2017. Oczywiscie ogolocony z izolacji, zaslepki pasa przedniego ale to nie problem:) Przejechane 1000 km. Jedyny mankament to ta dziwna "turbo" dziura pomiedzy jedynka a dwojka.
Turbo dziura? To masz t-jeta?
Wracając do kastrowania ze wszystkiego - zabierają przydatne rzeczy typu schowki podswietlenia a z tylu w pozycyjnych 6 zarówek 6 przewodów bo każda osobno z body połączona nie wiadomo po kiego grzyba.