To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Możesz dać większy ale ja bym nie dawał większego niż żółty, ale nie wiem jak się zachowa układ dp4, czy przeżyje on większy pobór prądu. Nie wiem czy te 2A to ma zabezpieczać ten układ, czy ogólnie podłączone do niego kamerki, a sam układ przeżyje większy prąd. jak chcesz mieć zasilanie lodówki bez stacyjki, to wsadź do złodziejki bezpiecznik odpowiedni do lodówki a za nim wepnij drugi przewód. Jeden z przewodów zabezpiecz dodatkowo bezpiecznikiem 2A i on niech zasili moduł dp4 a do drugiego przewodu podłącz gniazdo do lodówki lub podciągnij go do gniazda w bagażniku i podmień z plusem - dzięki temu będziesz miał dodatkowe gniazdo lub gniazdo w bagażniku z zasilaniem non stop ale niestety bez zabezpieczenia przed rozładowaniem.
Jeżeli zdecydujesz się wsadzić w złodziejkę większy bezpiecznik to jeżeli Twoja kamerka ma moduł zmieniający 12V w 5V poza wtyczką (na kablu) to możesz ten bezpiecznik 2A wsadzić na kablu zasilającym kamerkę między wtyczką a tym modułem. Jeżeli jesto on zaszyty we wtyczce to to rozwiązanie odpada.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A tu przykład kabelka z gotowym gniazdem bezpiecznika z alledrogo