To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Czy dla nich teraz wszystko co benzynowe nie ma czasem GPF? Nie wierzyłbym osobiście we wszystko co mówią doradcy serwisowi. W sieci są informacje, że w Hyundai'u GPF-a mają tylko silniki GDI.
https://hyundai.pl/fileadmin/user_up...hback_2019.pdf
Ps. Jeżeli masz czas i chęć, to możesz poduczyć czegoś to ASO ;-)
Wszystko możliwe, nie zgłębiałem tematu bo temat takiego I30 odpuściłem. Co do ASO czy to Fiat czy Toyota i itp. trzeba uważać. Miałem styczność 5-6 lat wstecz przez okres praktyki miesięcznej w jednym z ASO Toyoty, także póki co wyrobiłem sobie zdanie na temat ASO i ich "fachowości". W każdej branży są "lemingi" którzy teoretycznie pracują w określonym zawodzie, ale do konkretnej "fachowości" im daleko.:tongue
-
Tak mnie zachęciliście opiniami do Tipo, że szukam już na poważnie coś dla siebie :) miałem okazje nawet się przejechać Tipo II w wersji hatchback, i powiem szczerze rewelacja :D super sie nim jedzie i pięknie wstaje na każdym biegu :) jedyne co mnie martwi to jak z widocznością przyciemnianych szyb z tyłu? W nocy zapewne nic nie widać? takiego własnie SW miałem okazje ogladać, i za dnia nie jest to uciążliwe, pytanie jak w nocy?
-
Mam fabrycznie przyciemnione z tyłu szyby i nie zauważyłem, aby to miało jakichś negatywny wpływ na widoczność. Za ta jest to dużą zaletą, bo nie mam problemu z oślepianiem w lusterku wstecznym przez samochody ze źle ustawionymi światłami.
-
U mnie jak u kartonika. Brak jakichkolwiek problemów z przyciemnianą w nocy
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Podejrzewam, że co fabryczne to fabryczne :) osobiście kiedyś w maluszku przyciemnilem szybki (folia czarne - wręcz węgiel) to w nocy nic kompletnie nie widziałem, i to utrudniało mi jazdę troche :( ale skoro mówicie, że nie ma tak źle - to biore się dalej do szukania i zakupu :D ----> doczekać sie nie mogę ;)
-
Powiem więcej, wideorejestrator na tylnej fabrycznie ciemnej szybkę siedzi i nie ma to na jakość nagrań żadnego wpływu...
-
Moi drodzy kolejne pytanie - czy olej z poniższego linku będzie odpowiedni do Fiata Tipo II 1.4 120KM?
https://liquimoly.sklep.pl/pl/p/Top-Tec-4100-5W-40-/54
-
Cytat:
Napisał
adin17
Spełnia normę Fiat 9.55535-S2 czyli tak