Witam wszystkich.
Faktycznie ASO Autospektrum przez e-mail podało mi Code Number do mojego Stilona, wreszcie mogłem sobie wpisać nowy (używany) kluczyk, transponder musiałem "sklonować" u fachowców.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich.
Faktycznie ASO Autospektrum przez e-mail podało mi Code Number do mojego Stilona, wreszcie mogłem sobie wpisać nowy (używany) kluczyk, transponder musiałem "sklonować" u fachowców.
"W odpowiedzi na Pana zapytanie informuję że usługa jest płatna 50 zł netto i nie jest możliwa do zrealizowania elektronicznie tylko na miejscu za okazaniem dowodu rej. pojazdu."
Promocja się skończyła - albo wpisy to był chwyt marketingowy.
Kto wie gdzie można taniej albo jakim sposobem odczytać ten magiczny kod??
Bsi pewnie mogę odczytać ale w którym wierszu jest kod?
Witam. Wlasnie probowalem wysylac ten formularz, i przy kliknieciu "wyszlij" dostalem komunikat "blad przetwarzania wiadomosci".
Nie dziala mi pilot i potrzebuje tego kodu do naprawy
Dopisze troche, kilka dni temu pisalem na email i nic, zadnej odpowiedzi. Szczerze to bym za 50 zl kupilbym ten kodzik. Mam Mes'a, mam adapter, zostal tylko ten kod.
Moze ktos zna jeszcze jakies sposoby do wyrobienia tego kodu?
I znow dopisze :) Wlasnie dzisiaj otrzymalem kod do mojego stilona! Pilot dziala jak nalezy :) AutoSpektrum Tarnow - wielkie dzieki pracownikom.
Ja również polecam AutoSpektrum Tarnów :) Kod przysłany na maila, jedyny warunek to dokument potwierdzający własność auta. Kod przetestowany, działa :)
Panowie.. Zadzwoniłem jakieś 2 tyg temu do PZMot Aso Fiat Lublin. Pan podał mi kody przez telefon bez żadnego ale.. chciał tylko ostatnie 8 cyfr VIN.
W ciągu 2 minut miałem już zapisane na karteczce. Oczywiście elektroniczny i mechaniczny :lol:
Ma ktoś pomyśl jak rozkodować radjo w stilo nr. Seryjny radja to
M026859
Ja mam problem z kluczykiem nie mogę zakodować bo brak kodu czyli jeśli też bym zadzwoniła to podali by mi kod telefonicznie ??
Wiele zależy od widzi mi się pana, który odbierze telefon.
Podam na przykładzie ASO Opla, miałem do kupienia kilka części w różnym odstępie czasu. Szukałem używek, ale nie wszystko mogłem znaleźć na własną rękę. Dzwoniłem o różnych porach. ASO Kielce: Nie podają numerów części, tylko cenę i dostępność, ASO w KRK: podają wszystko bez żadnego problemu.
Zadzwonić spróbować można.
Mnie za 330 ASO Kielce chciało sprzedać kod do Punciaka, Tarnów dostałem za free :)
To dlaczego otrzymałem taką wiadomość w odpowiedzi?
Cytat:
Dzień dobry Panie Marku
W odpowiedzi na Pana zapytanie informuję, że aby zamówić duplikat karty kodowej do samochodu konieczne jest osobiste stawiennictwo u Dealera celem zweryfikowania prawa własności samochodu.
Koszt duplikatu karty kodowej to kwota 250 zł netto
Dlatego,że wyrobienie karty jest płatne,natomiast podanie kodu darmowe.