To jest widok strony w wersji do druku
-
Dostałem informację, że jakieś części zostały zamówione i mam czekać na informacje kiedy moge przyjechać...
Najfajniejsze jest to, ze podczas proby wody nic nie przecieka, no okej - moze minimalna ilosc wody zbiera sie w uszczelce, jednak większa ilosc Wody zbiera mi się w uszczelce po nocy, lub kiedy auto stoi w miejscu dłużej niż kilka h, no i ta woda ścieka po plastiku na dół na dywanik... jak tak będą z tym walczyć cholera wie jak długo, to podłoga mi zgnije prędzej niż to naprawią... :-/
-
Trzeba bylo brac zastepczy samochod od nich.
-
Samochodu zastępczego nie potrzebuje :-)
Wolałbym, żeby ruszyli się troche z tym zamówieniem, bo wszystko mi z tyłu moknie... Wczoraj znowu lód skrobałem.
Poczekam do środy, i jeśli nie otrzymam telefonu to zacznę to załatwiać w inny sposób.
-
Cytat:
Napisał
Trolek1990
Samochodu zastępczego nie potrzebuje :-)
Wolałbym, żeby ruszyli się troche z tym zamówieniem, bo wszystko mi z tyłu moknie... Wczoraj znowu lód skrobałem.
Poczekam do środy, i jeśli nie otrzymam telefonu to zacznę to załatwiać w inny sposób.
Nie rozumiesz, gdybys wzial zastepczy to by szybciej zrobili a tak bedziesz czekac i czekac a wykladzina bedzie gnic.
-
Nikt mi nawet nie zaproponował, że chcą zostawić samochód. "Zamówimy części i odezwiemy się" .
No i tak czekam od ponad tygodnia.. Może coś w tym racji jest. Ale wypełnie zgłoszenie/formularz kontaktowy poprzez FCA i opisze tam cala sytuacje, moze to jakos ich zmotywuje do dzialania.
-
Trzeba było samemu powiedzieć ,skoro do auta leci woda to raczej nie może być użytkowany , nie masz garazu i mają go wstawić gdzieś aby nie leciała woda i dać zastępczy . Składaj reklamacje z tytułu rękojmi jak auto kupione prywatnie.
-
Samochód siedzi od czwartku w serwisie, dzwonie i truje im codziennie i dzien w dzien słysze to samo 'sami nie wiemy co to jest'.
szlag mnie z tym juz trafia. Wszystkie niby uszczelki sa wymienione, tą pseudo chromowaną listwę tez wymienili i wciaz to samo, woda przechodzi do srodka, zbiera sie na plastiku i scieka na dywanik...
...........
!
-
Krótka piłka z nimi, niech całe wrota wymieniaja.
-
no ale wymienili, i wlasnie po tej wymianie pojawił się problem...
Drzwi są nowe, oryginalne, przelozyli uszczelki ze starych drzwi do nowych i przecieka.. zakladaja nowe uszczelki - tez przecieka.. i cholera wie dlaczego (;
-
A robili coś z pianką pod tapicerką boczku drzwi?
-
Cytat:
Napisał
Trolek1990
no ale wymienili, i wlasnie po tej wymianie pojawił się problem...
Drzwi są nowe, oryginalne, przelozyli uszczelki ze starych drzwi do nowych i przecieka.. zakladaja nowe uszczelki - tez przecieka.. i cholera wie dlaczego (;
W fabryce nie przekładają uszczelek , niech zamówią fabrycznie złożone jak nie potrafią :food:
-
Cytat:
Napisał
kartonik
A robili coś z pianką pod tapicerką boczku drzwi?
Sciagali. Zakladali nową, sprawdzali jak jest zalozona po drugiej stronie, i g...o to dało (:
-
Niech zadzwonią do aso w Białymstoku i zapytają jak sobie z tym u mnie poradzili bo za drugim podejściem poprawkowym udało się im...
-
Wygląda na to, że problem został rozwiązany. obserwuje od kilku dni, woda się nie zbiera.
Także dziękuje za wszelkie porady i waszą pomoc ! ;-)
-