Trzecią zimę jeżdżę i nigdy nie miałem problemu z klamkami ewidentnie coś szwankuje.
To jest widok strony w wersji do druku
Trzecią zimę jeżdżę i nigdy nie miałem problemu z klamkami ewidentnie coś szwankuje.
Też trzecią zimę jeżdżę.
Ale tej zimy już dwa razy klamka zewnętrzna od strony pasażera nie otwierała drzwi.
Mrozik około -8.
Od środka OK.
Witam.
U mnie to samo klamka od strony kierowcy nie reaguje na otwarcie. Dotyczy to tylko wtedy kiedy występuje temp poniżej 0
Auto robione w Turcji a tam mrozów nie ma :lol:
Ostatnio kiedy padał mokry śnieg i zamarzl miałem problem z otwarciem tylnych drzwi od zewnątrz, od środka ok.
Po nocy w ciepłym garażu problem zniknął.
Użytkuje auto drugą zimę i to zdarzyło się pierwszy raz ale naprawdę na samochodzie była lodową skorupa...🤣
Wczoraj przy -5 i po drugim pociągnięciu klamki drzwi otworzyły się, dzisiaj też wszystko wydaje się być w porządku. Po Waszych postach mam już wątpliwości czy drążyć temat w ASO (chciałbym uniknąć rozbierania boczków drzwi), czy ten typ tak ma.
Czy ktoś próbował naprawić tą usterkę we własnym zakresie? Wygląda na to że mam ten sam problem po stronie pasażera z przodu. Czy jak zdemontuje boczek to będzie wszystko dostępne, czy też trzeba będzie też szybę wyjmować żeby móc mieć dostęp (trafiłem na informację że w innych modelach to było potrzebne).
Ja tez tak mam zimą. TTTM poprostu.