Bo to silnik z opla :), problem z syfem zbierającym się na zaworach oraz osprzęt rozrządu szybko się zużywa..
Dla mnie ten silnik to nieporozumienie, gdy są trzy bezproblemowe jednostki wysokoprężne.
To jest widok strony w wersji do druku
najlepszy oryginał zamiennik lipne wykonanie
Chrom w Polsce chyba nie ma takiej nagonki na diesla. W Belgii tez tego nie zauwazylem, bo podatek drogowy za crome i insignie mam taki sam jak rok temu i dwa lata temu.
dla mnie argument, że to silnik opla nie przemawia. Fakt rozrząd mam za sobą ale wliczałem to w cene zakupu auta. Myśle, że cena rozrządu jest niczym w porównaniu do strat jakie bym ponosił codziennie płacąc więcej za paliwo jeżdząc dieslem- bo ja tam w bzdety o spalaniu dieselka 6 literków w mieście nie wierze. A te 2,2 fajnie ciągnie, cichutko pracuje spala normalne ilości paliwa póki co bardzo mi się podoba
https://allegro.pl/styropian-wklad-b...217142493.html
Chodzi o coś takiego?
Dokładnie tak, cena jest także spoko. Będzie Pan zadowolony.
W moim rydwanie koła zapasowego nie było od początku. Ori był tylko zestaw naprawczy umiejscowiony we wnęce koła zapasowego wopisywanym już wcześniej styropianowym krzyżaku. Ten wkład ma miejsce na fiatowski zestaw naprawczy, ucho holownicze, śrubokręt. W pozostałych przegroda mieszczą się inne przegrodach przydatne rzeczy. Tak jak pisałem wcześniej ja jestem zadowolony i polecam to rozwiązanie.
Czyli montuje się to w miejsce koła dojazdowego? Myślałem że styropian jest nad dojazdowka
Eeee lipa. Wole jednak mieć to koło...chociaż w poprzednim przez ponad 5 lat nie woziłem koła bo miałem butlę 80 litrów w jego miejscu, a koło mi mega zagracało bagażnik zajmując 3/4 miejsca.
Wracając do Cromy to też nie mam podwójnej podłogi w Cromie i wcale mi jej nie brak. Za najgorsze uważam jednak to, że rozkładanie kanapy jest mega źle zrobione-siedzisko powinno być również rozkładane. No i ta monstrualna belka bez której pewnie tył Cromy by się złożył.
https://allegro.pl/oferta/podloga-ba...-ii-7699725780
to jest beż czy szare jak myślicie?:d klameczka jest żółta ale co do tapicerki mam wątpliwość
szare raczej, męcz goscia tez o sruby do montazu
Raczej beż, tylko tak brudne, że wygląda jak szare.
czekam na więcej wpisów bo jest 1:1 ;D no tak śruby słuszna uwaga. czyli jakie wersje kolorystyczne występowały w cromie? albo szare(ciemne bez wątpliwości ) albo beż ? czy były jakies jeszcze inne wersje ?