To jest widok strony w wersji do druku
-
W moim przypadku są nowe przeguby zewnętrzne jak j wewnętrzne oryginalne wymieniane około miesiąc temu w serwisie fiata. U mnie problem występuje powyżej 110 km/h podczas normalnej jazdy od 110 do około 160 szybciej nie jechałem problem jest tylko i wyłącznie podczas zwykłej jazdy na wprost i tyle kierownica cała drży wręcz się sama rusza podczas hamowania nie ma żadnych drgań czy uderzeń lub jakiś dźwięków.
-
U mnie dokładnie tak samo
-
Jak macie możliwość to pożyczcie od kogoś zestaw kół lub na początek spróbujcie przełożyć koła przód na tył i tył na przód.
-
Przekładki kół nic nie dają było sprawdzane
-
Moje Bravo dzięki takim drganiom poszło do ludzi, na letnich kołach drgało, na zimowych nie. Letnie były kupione nowe (Bridgestone) i przejechały nieco pół roku ok.8 tys. km, miały jeszcze taką przypadłość, że po kilkugodzinnym postoju się odkształcały i każde pierwsze kilkaset metrów było czuć jakbym jechał na lekko kwadratowych kołach...
W obecnej Delcie drgania na kierownicy pojawiały się tuż po wymianie smaru w przegubach wewnętrznych i po paru setkach km ustały.
Niestety nie jestem w stanie nic więcej doradzić.