Bo w opisie czujnik to też może być przekaźnik .Właśnie jak pisał "boch" chyba T10 tak jak w czerwonym opisie w/w tłumaczenia w skrzynce po lewej stronie komory silnika.
To jest widok strony w wersji do druku
Bo w opisie czujnik to też może być przekaźnik .Właśnie jak pisał "boch" chyba T10 tak jak w czerwonym opisie w/w tłumaczenia w skrzynce po lewej stronie komory silnika.
Podmieniłem. Żadnej różnicy. Zresztą przekaźnik albo by nie działał, nie pracowała by pompa i wywalałby błąd. Zresztą jak wyjąłem go i chciałem odpalić to inny błąd wywalilo.
Masz go podmienić na inny, nie wyciągać.
Przecież napisałem że go podmieniłem.
Ok, trochę mnie zmyliłeś ostatnim zdaniem. W serwisach internetowych poświęconych błędom OBD teorii jest wiele. Uszkodzona wiązka, uszkodzona stacyjka silnika, uszkodzony czujnik położenia wału, uszkodzony sterownik, uszkodzony czujnik bezwładnościowy - to tylko niektóre. Sporo tego.
No właśnie. Zgłupieć można. No i każda z tych usterek powodowałaby nieprawidłowe działanie silnika. A u mnie ten błąd pojawia się przy gaszenia auta ewidentnie. Czy ja dobrze rozumuje, że błąd w pamięci ECU, który występuje jest na liście czcionką czerwoną, a gdy już nie występuje ale jest w pamięci to jest na niebiesko?