Czyli ulep po stłuczce...
To jest widok strony w wersji do druku
Czyli ulep po stłuczce...
Jak wiekszość rocznych samochodów. Ten naprawiony czym popadnie
Dzięki za info. Warto niekiedy wstrzymać się przed zakupem i przemyśleć temat
Witam,
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem tipo, lecz martwią mnie zaparowane reflektory w dolnej części koło ledów... czy ktoś już spotkał się z podobnym zjawiskiem i co dalej z tym zrobić?
wracając do samochodu. sprzedawca twierdzi, że ktoś sobie sam założył halogeny. spinki są inne bo na pewno zakładając musiał ściągnąć zderzak. dla zainteresowanych tym ogłoszeniem dodam jeszcze, że ilość szpachli na prawym nadkolu najwięcej udało mi się wykryć 2100 jednostek. w niektórych miejscach miernik nie wykrywał nic :) czyli nie przebił się przez szpachlę. sprzedawca twierdzi, że zderzak na pewno nie ma funkcji automatycznego hamowania.
samochód jedzie, skręca, hamuje, wygląda ładnie. za pewne posłużyłby wiele lat jednak zważywszy na ogrom niewiadomych ja sobie odpuszczam.
To nowe auto i gdyby naprawa była fachowa to błotnik byłby nowy tak jak i zderzak a nie kit i używki. Kolizje to nic strasznego, straszne bywają naprawy ulepowe...
dokładnie tak jak piszesz. jestem trochę zawiedziony. no cóż. szukam dalej.
Ten sw 43900 kosztuje nie lepiej dorzucic i nowe kupic?
po negocjacjach 41000. nowy wyjdzie ok 60. dla mnie za dużo
Każdy zderzak ma funkcję automatycznego hamowania, przynajmniej w jego początkowej fazie przyłożenia :tongue Hmm, zawsze myślałem, że to radar ma wpływ na ten system, a nie zderzak. Na poważnie, w zderzaku jest tylko zaślepka, a radar uwadzony jest do pasa przedniego.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
No tak, wszak koszt nowego błotnika olbrzymi jest. Partacka robota i tyle w temacie.
dzięki chłopaki za pomoc. tak jak pisałem wcześniej. dobrze się wstrzymać z zakupem i przemyśleć. przede wszystkim zapytać się mądrzejszych.
ps. aktualnie jeżdżę fiatem siena lat 21. powiem wam. dla mnie rewelacyjny samochód. wcześniej mając astre k z turbo i dwumasą trzeba było na wszystko uważać. tutaj zapinam 5 bieg i cisnę 90kmh zarówno w trasie jak i 50 w mieście. dosłownie automat ;) Spalanie 6.08 L/100.
Zabieram się za szukanie dalej.
Obecnie tipo sw pop 55400 zl kosztuje. A sedana nie chcesz, tanszy? Moze warto sie zastanowic bo jak sprowadzany z za granicy dwulatek to 80% po kolozji wiekszej lub mniejszej , krajowe to po jakiejs złotówie, firmie lub leasingu.
Napisz do FiatPrime on swoja taczke sprzedaje ;)
Wracajac do ogloszenia, ktos sam zalozyl halgony ale nie starczylo juz checi na podlaczenie haha
Umiem robić doświetlania zakrętów 604101358
Tu wszyscy umieją ;-).
normalne zjawisko. Olać
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
niekoniecznie. W salonach fiata bardzo czesto są poleasingowe egzemplarze, roczne - dwuletnie, z przebiegami ok 20-30tyskm i wcale nie muszą być walone
Sam przed zakupem mojego takiego ogladalem, caly w oryginale, calkiem uszanowany.