To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
zapytaj sprzedawcy co to dokładnie za model procka, wtedy wszystko będzie jasne
No napisałem e-mail zobaczy się co odpowiedzą a jak nie to jutro zadzwonię :) bo za taką cenę to i tak i tak nigdzie taniej nie znajdę a różnica w cenie taka że nie warto bawić się w statki z Chin ^^
a swoją drogą w fiacie normalnie mi to zamontują jakbym się zdecydował? sam montowałeś?
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
1. Nie, mam tipo tipo.
2. Problem z migającym licznikiem cały czas u mnie występuję, raczej nie ma szans na naprawę tego, bo producent radia olewa temat.
3. Z radiem nie, kontaktowałem się z producentem radia.
4. Antenę możesz podłączyć oryginalną jeśli wejścia pasują.
Problem z migającym licznikiem można rozwiązać wgrywając ROM z xda. Mi migało po zmianie romu przestało
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
letis
Problem z migającym licznikiem można rozwiązać wgrywając ROM z xda. Mi migało po zmianie romu przestało
mam rom z xda, próbowałem różnych i żaden nie pomaga, który masz wgrany?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Tipko
No napisałem e-mail zobaczy się co odpowiedzą a jak nie to jutro zadzwonię :) bo za taką cenę to i tak i tak nigdzie taniej nie znajdę a różnica w cenie taka że nie warto bawić się w statki z Chin ^^
a swoją drogą w fiacie normalnie mi to zamontują jakbym się zdecydował? sam montowałeś?
Mi montowali w ASO, ale wymiana jest banalnie prosta, o ile nie musisz ciągnąć gdzieś anteny od GPS, potrzebujesz jedynie torxa(nie pamiętam jakiej wielkości) i to wszystko. Bo wszystkie kable masz w zestawie.
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Mi montowali w ASO, ale wymiana jest banalnie prosta, o ile nie musisz ciągnąć gdzieś anteny od GPS, potrzebujesz jedynie torxa(nie pamiętam jakiej wielkości) i to wszystko. Bo wszystkie kable masz w zestawie.
Dzwoniłem do Pana z autonawigacje i dostałem informacje że w ciągu 2 dni będą mieli dostawę bo akurat na miejscu nie mają ich i ponoć są do wyboru albo px3 albo px5 wspomniałem też że słyszałem że px3 lubi wolno działać to odpowiedział że to zależy od producenta.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Tipko
Dzwoniłem do Pana z autonawigacje i dostałem informacje że w ciągu 2 dni będą mieli dostawę bo akurat na miejscu nie mają ich i ponoć są do wyboru albo px3 albo px5 wspomniałem też że słyszałem że px3 lubi wolno działać to odpowiedział że to zależy od producenta.
Tutaj masz wątek, możesz poczytać co ludzie o tym sądzą
https://forum.xda-developers.com/and...ssues-t3549946
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
tzn tak czy siak bym bra px5 wiadomo i mam nadzieje że przyszła by taka co się zgadza z opisem tzn px5 :) swoją drogą ciekawe czy on też z Alli nie zamawia skoro mówi że dostawa za ok 2 dni a na stronie to nie wygląda jakby to był produkt który schodzi jak świeże bułeczki :]
-
Cytat:
Napisał
Tipko
tzn tak czy siak bym bra px5 wiadomo i mam nadzieje że przyszła by taka co się zgadza z opisem tzn px5 :) swoją drogą ciekawe czy on też z Alli nie zamawia skoro mówi że dostawa za ok 2 dni a na stronie to nie wygląda jakby to był produkt który schodzi jak świeże bułeczki :]
Aliexpress raczej mało opłacalne przy większych zamówieniach, lepiej wychodzi alibaba lub dogadanie się bezpośrednio z producentem.
-
Że tak się wtrące obecnie zainteresowany jakie ma radio?
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Że tak się wtrące obecnie zainteresowany jakie ma radio?
Podstawowe tipo pop
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Aliexpress raczej mało opłacalne przy większych zamówieniach, lepiej wychodzi alibaba lub dogadanie się bezpośrednio z producentem.
Mam prośbę pewnie mało możliwą ale co tam szkodzi zapytać, dał byś radę może nagrać jakiś krótki filmik i podesłać jak działa to radio interesuje mnie szczególnie nawigacja GPS [emoji6] kurczę cały czas się zastanawiam nad tym zakupem i w razie co sklep który podałeś mam nadzieję że też będzie ok i przysla to co w opisie bo w sumie chyba nie ma sensu zamawiać z Alli skoro można w PL kupić
-
Dzisiaj już nie, jutro się postaram coś nagrać jak będę jechał. Ale to normalna nawigacja jaką sobie zainstalujesz, ja korzystam z google maps.
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Dzisiaj już nie, jutro się postaram coś nagrać jak będę jechał. Ale to normalna nawigacja jaką sobie zainstalujesz, ja korzystam z google maps.
Spoko jakby ci się udało coś nagrać to daj znać :D
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Mam ROM od hal9k
-
Cytat:
Napisał
letis
Mam ROM od hal9k
i nie miga ci licznik? a orientujesz się może jak wygląda sytuacja z czujnikami parkowania bo dużo osob mówi że nie działają ponoć
-
Cytat:
Napisał
letis
Mam ROM od hal9k
tego jeszcze nie próbowałem, jutro zejdę do auta i sprawdzę czy będzie banglać, dzięki
Cytat:
Napisał
Tipko
Spoko jakby ci się udało coś nagrać to daj znać :D
dzisiaj niestety zapomniałem, bo dużo na głowie,
jutro jak będę rom zmieniał to nagram i przy okazji sprawdzę czy miganie licznika zniknie