Załącznik 34244
Jak to jest że na każdym filmiku z wersji POP jest ten licznik ze pokazuje ile do przejechania i w ogole chodzi o te ikony samochodu czy tam stacji na środku ekranu a ten w salonie wersji pop nie ma?
To jest widok strony w wersji do druku
Załącznik 34244
Jak to jest że na każdym filmiku z wersji POP jest ten licznik ze pokazuje ile do przejechania i w ogole chodzi o te ikony samochodu czy tam stacji na środku ekranu a ten w salonie wersji pop nie ma?
Właśnie kiedyś myślałem, że tylko Tipo Tipo jak mój ma ten prosty wyświetlacz, a reszta graficzny co można prędkość np. wyświetlać. Jakiś czas temu gdzieś zauważyłem, że chyba tak nie jest i w pewnym momencie to zmieniono. Nie znam niestety szczegółów.
Ten lepszy wyswietlacz miedzy zegarami byl za extra talary chyba 350 zl.
Bo produkcja 2017 miała w Popach już ten konfigurowalny wyświetlacz a od 2018 zrobili go dopiero od Easy.
Uśmiałem sie.vipy z lotniska tipo.100%uber.po jakins brudasie
Foto z niemieckiej autostrady. O, i zapomniałem zapiąć pasy. I któreś drzwi były otwarte ;-)
Załącznik 34245
Fejk bo pokazuje aby nadusic pedał sprzegla :)
Bo to wynajem samochodów wg krs. O to nie dba ani wlasciciel ani uzytkownik. Chyba najgorsza z mozliwych opcji zakupu auta.
NIesprawdzily się to z nich uciekają...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A na kółkach postawione auto każde zamknie licznik... i jak ciepło dziś na tym autka nie, 26 stopni, nic dziwnego ze musiałeś drzwi otwierać...
Jak faktycznie wynajmowali tylko VIPom to pewnie delikatnie jezdzili bo co to za frajda z Tipo jak w garażu taki ma Ferrari... jak oni to w ogóle wymyślili? Tipo i VIPy? To się nie dodaje nawet jak to wersja ze srebrnymi klamkami za 100zł.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jakich kółkach?