Nowy licznik za dwa tygodnie montaż w aso.
To jest widok strony w wersji do druku
Nowy licznik za dwa tygodnie montaż w aso.
Pomóżcie!!
Na moim wyświetlaczu pojawił się srający chłopek [emoji52][emoji20]
Co zrobić?
Jak żyć??
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...71b37b095f.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
W tym przypadku tylko ciepłe kraje mogą załatwić sprawę :lol:
Po aktualizacji oprogramowania dwa tygodnie spokoju i dalej wyświetlacz szwankuje.Druga sprawa - roczne auto i przy mrozie -8 stopni w ogóle nie chciał kręcić {słaby akumulator}.
Radio {chińczyk} zamiast przechodzić w stan uśpienia wyłączało się całkowicie, czyli długo się później uruchamiało. Dzisiaj wymienili akumulator - z własnej inicjatywy na Centra Futura 53 Ah. Radio zaczęło przechodzić w stan uśpienia i szybko się uruchamia. Coś chyba kiepskie te akumulatory dają albo ja miałem taki felerny egzemplarz. Wyświetlacz na razie działa. Czas pokaże czy wpłynie to na działanie wyświetlacza.
Moze radio chinczyk ciągnie prąd albo krótkie trasy, moze tez wada aku? Jakoś mój akumulator dziala dobrze od ponad roku i 29 k km, radio mam ustawione ze ma grac jeszcze 20 minut po zamknieciu auta.
a mieliście tak ze ten wyświetlacz srodkowy cie zaciął? po odpaleniu został znaczek FIAT i tyle... nic nie można było zrobić. dopuki nie zgasiłem silnika i ponownie nie odpaliłem.
Mi sie jeszcze nie zdazylo, jednak za pewne jest to mozliwe bo to elektronika ;)
Raz tak miałem i się to już więcej nie powtórzyło.