No i to się nazywa zadowolony klient. Życzę tylko bezawaryjnej jazdy i małego spalania.
To jest widok strony w wersji do druku
Osobiście kupilem auto zarejestrowane na salon i z przebiegiem ok 1k km. Rabat dostalem ponad 17k zl. Jezdze półtora roku, prawie 50k km przejechane i nie zaluje decyzji. Uważam więc że warto kupić,tym bardziej gdy nie jest nawet rejestrowany.
Akurat wolałbym kupić zarejestrowany, ale bez przebiegu. Pewnie, te tysiąc zrobili pracownicy jeżdżący po bułki na śniadanie. Z drugiej strony, może go lepiej dotarli, niż niektórzy nowi właściciele bojąc się na początku przekroczyć 2000 obrotów:)
Autem jeździł szef serwisu a ja osobiście na wczesniejszych testach zrobilem tym samochodem ponad 300 km, wiec w sumie prawie bez przebiegu kupione.
To nie do konca tak. Część (większą) rabatu daje producent.
W moim przypadku (w czerwcu zanim ogłosili noc cudów) 9 tys rabatu dał FCA, diler dał 2,5 tyś rabatu.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Tak jak napisał Szary83 większą część rabatu daje producent. Na fakturze jest dokładnie to wyróżnione. W moim przypadku 85% całości upustu przypadło na FCA.
Dobra Panowie, okazało się, że samochód jest na placu w Tychach. Więc nie jest to wystawka salonowa :-D odnośnie rabatu: s-desing kombi 120 km benzyna: wyceniony wg dilera na 93000 z dodatkami, po rabacie cena końcowa wyszła 71000.
Tak mi się tylko skojarzyło: https://youtu.be/u8hIT8bCZB8
Sorry za złośliwość ;-) Niech fiacik dobrze służy.
No cena rewelacyjna... pozazdraszczam :-)
Samochód już w domu. 300 km za mną. Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Kolor jest mega! No ale standardowo brak: osłony chłodnicy, brak wygłuszenia pod schowkiem i brak plastików na zaczepy, które znajdują się z tyłu foteli w bagażniku.
Super. Dawaj fotki.