To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Szary83
A czy ktoś sprawdzał, czy poza ASO idzie się podpiąć pod fabrycznego gazozo?
Czy Landi Renzo zrobiło wersję nie do serwisu poza ASO?
Wiem, że fabrycznego pplowskiego Landi nie da się standardowym zestawem do serwisu Landi ogarnąć.
Tam nie ma centrali Landi tylko Metatron. A metatron to jakiś odłam Tartarini albo odwrotnie.
Starsze wersje tej centrali miały wsparcie z alfaobd i FES.
-
Cytat:
Napisał
marx30
Tam nie ma centrali Landi tylko Metatron. A metatron to jakiś odłam Tartarini albo odwrotnie.
Starsze wersje tej centrali miały wsparcie z alfaobd i FES.
A gadali, że do fabrycznego graty dostarcza LR.
Dzięki za informacje, nawet nie spoglądałem na naklejkę na sterowniku :)
-
Reszta gratów faktycznie LR (tzn wtryski i reduktor). Bo butla stako
-
Co ciekawe Panowie z Poma Autogaz (Gdańsk) twierdzą, że byli na targach z Landi Renzo właśnie z Tipo (bardzo blisko współpracują) i autoryzowane serwisy Landi mogą się do tego podłączyć swoimi online'owymi kombajnami. Ile w tym prawdy nie wiem - ale może warto sprawdzić ;)
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Co ciekawe Panowie z Poma Autogaz (Gdańsk) twierdzą, że byli na targach z Landi Renzo właśnie z Tipo (bardzo blisko współpracują) i autoryzowane serwisy Landi mogą się do tego podłączyć swoimi online'owymi kombajnami. Ile w tym prawdy nie wiem - ale może warto sprawdzić ;)
Może jak to zwykle w tym bajzlu jest, metatron miał umowe z fiatem i jako poddostawce wziął landi albo odwrotnie, albo rózne wersje w jednych takie komputery w innych inne.
-
U mnie siedzi metatron, auto z zamówienia odbierane 5.12.17, a ktoś ma inny sterownik z innych okresów produkcji?
-
U mnie też metatron. Maj 2017
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
auto z maja 2018 metatron