A jak wygląda kabel z wtyczką w gniazdko, którędy dalej poszedl kabel. Czy można prosić o jakieś zdjęcie wtyczki podłączone do gniazdka?
To jest widok strony w wersji do druku
A jak wygląda kabel z wtyczką w gniazdko, którędy dalej poszedl kabel. Czy można prosić o jakieś zdjęcie wtyczki podłączone do gniazdka?
A dalej pod deską widać na filmie w tym wątku (minuta 6:40 sekund ):
https://fiatklubpolska.pl/tipo-531/w...go-film-34763/
Ja do przeprowadzenia przewodów używałem linki hamulcowej od roweru ze względu na sztywność i łatwość operowania. Dzięki temu wystarczyło oderwać osłonę słupka tylko na górze, dalej kabel idzie pod podsufitką do rogu wzdłuż krawędzi podsufitki do lusterka. Trzeba tylko dobrze puścić kabel, bo przy pierwszej kamerce puściłem go tak, że ostatnia spinka nie chciała chwycić i osłona nieco odstawała. Po zamontowaniu drugiej udało się tę spinkę prawidłowo "kliknąć".
Te plastiki na słupkach A one są na zatrzaskach i wystarczy je podważyć i szarpnąć do siebie i powinny wyskoczyć? W planie mam dołożenie dodatkowych kabli antenowych na potrzeby DAB i NAV.
tak. Wejdz na allegro , poszukaj uzywanych psłon słupków i zobaczysz gdzie są zatrzaski
zdjecie kradzone z allegro
Załącznik 43920
Sciagalem je kilka razy - z wyczuciem i wychodzą bez problemu.
Najpierw sciagasz uszczelkę drzwi, dobrze tez sciagnac boczny plastik deski (delikatnie podwazasz plastikową łopatką albo wypychasz od wewn od strony schowka) i masz elegancki dostęp
Tak jak koledzu wspomnieli, na slupkach masz spinki gdzie są miejsca na przewody:
Załącznik 43919
dwa skrajne okragle uchwyty są na plastikową osłonę. Spokojnie bokiem przeciagasz przewód