To jest widok strony w wersji do druku
-
Dziś jadę na wymianę, wątpię, że dotrze list. Dla GP miałem dwie akcje serwisowe - robione były przy okazji przeglądu, żadnego listu nie było.
Cytat:
Napisał
wtv1
ciekawa sprawa. W Renegade mam taką samą nakładkę zaczepów jak w 500X. A tam nic nie piszą o akcji serwisowej.
Z tego co widziałem na zdjęciach, to Renek ma inny przebieg zluzowanego pasa - pas nie ma możliwości po napięciu napinaczem nacisnąć i pociągnąć nakładkę za dzióbek.
-
Jestem już po kampanii.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
wtv1
ciekawa sprawa. W Renegade mam taką samą nakładkę zaczepów jak w 500X. A tam nic nie piszą o akcji serwisowej.
Renka jednak też dotyczy. Z ciekawostek są w nim dostępne dwa kolory ramek, czarna i jaśniejsza czarna ;-) Info z ASO.
-
Cytat:
Napisał
rajtkezjusz
Zaproszenie listowne? :confused::crazy: ..ale gdyby tak było ,to daj znać . Miałem auta różnych marek i zdarzały się akcje serwisowe lecz jedynie poczciwe Daewoo przesłało info listem ,że czeka na mnie ...nowe auto w salonie ,bez usterek .
i tu miłe zaskoczenie :lol: w styczniu otrzymałem listowną informację o prowadzonej akcji i zaproszenie do umówienie się do ASO w celu realizacji.. :)