S 2017 lounge jest linka stalowa i swieczka
pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
S 2017 lounge jest linka stalowa i swieczka
pozdrawiam
To że mamy takie problemy jak prędkość opadania klapy od schowka oznacza, że Tipo to naprawdę udany samochód. Ja tam wolę jak szybko opada i tak mam w Tipo Tipo sedan 2017 - podobnie mam z animacjami w telefonie czy wodotryskami w Ubuntu itp. - wolę się szybciej do czegoś dostać i jak coś jest praktyczne a nie musi pięknie wyglądać, dlatego Tipo to auto dla mnie:) Nawet tapicerka Tipo Tipo mi się podoba bo nie skrzypi a jak się coś wyleje to nie ma problemu ale jak już napisałem nie podniecam się wykończeniem w drewnie, nie mam namiotu w rozporku jak gładzę tapicerkę itp. Wcześniej poza Audi i MB miałem japońskie auta (wykończenie było podobne).
Podświetlenia też nie mam albo nie zauważyłem - to by się przydało ale też spokojnie mogę bez tego żyć.
sedan 31/12/2016 lounge - jest i siłownik i podświetlenie
Sedan 2018 nie ma nic, wersja Tipo więc nie płaczę.
HB Lounge 2018 jest sznureczek i światełko
Teść ma HB pop 2017 i ma linke a nie ma światła
Czyli usuwają mało rzucające się w oczy elementy. Tu uszczelka, tam światełko, tam zaślepka i parę euro na samochodzie są do przodu.
Ja mam sedan 2016 Opening Edition Plus (Węgry) i jest wolno opadający schowek z podświetleniem.
Mi to rybka. Nawet nie chce mi się schodzić sprawdzać.
Jak potrzebny to działa a jak nie to niech opada szybko bo i po co ma stać? Najważniejsze, że żona nie narzeka:)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Z tą ręką to jeszcze żart rozumiem (robi się ostro na forum) ale jak chodzi o spowalniacze w GP i 500 to już wyższy poziom abstrakcji.
He, he... Jakiś czas temu niektórzy ekscytowali się tu wyższością hb nad sedanem. Tymczasem mój plebejski sedan pop (produkcja grudzień 2016) ma spowalniacz otwierania schowka, lampkę w schowku, podświetlane gniazdo zapalniczki, osłonę nad chłodnicą, 3 zagłówki z tyłu. Osłona nad nogami pasażera zamontowana gratis w ASO. :-D Dokupiłem tylko dolne uszczelki przednich drzwi (polecam).
Tak w ogóle, tego typu cięcia kosztów na różnych duperelach są mi znane, ale raczej w schyłkowym okresie produkcji modelu....