Jestem już umówiony na poniedziałek:) ma wymienić drążki i końcówki i przy okazji sprawdzić całe zawieszenie z przodu. Po weekendzie dam info jaki efekt wymiany :)
To jest widok strony w wersji do druku
Jestem już umówiony na poniedziałek:) ma wymienić drążki i końcówki i przy okazji sprawdzić całe zawieszenie z przodu. Po weekendzie dam info jaki efekt wymiany :)
Drążki kierownicze oraz ich końcówki wymienione, wg mnie auto prowadzi się wyraźnie lepiej, nie ucieka tak na koleinach jednak nie do końca jest to to czego bym oczekiwał, założę mniejsze i węższe koła zobaczymy jak wtedy bedzie :)
Będzie ;) Na gumach od 225 auto staje się "nerwowe" - sprawdzone na kilku autach. Fajnie jeździ się na 205. Maksymalnie to rozmiar 215 żeby auto się dobrze prowadziło.
Moja Croma na felgach 18" na nierównościach żyła własnym życiem, aż wyrywało mi kierownicę z rąk, strasznie nerwowo i niebezpiecznie chwilami było. Szybko wymieniłem felgi i opony na 16" i od razu ulga i komfort :) Zbyt niskoprofilowa opona na polskich drogach to przyczyna :/