To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
Szukam dla sedana i nic nie ma dla słów kanapa, siedzisko, składanie itp. Na której to jest stronie dla SW?
19/20
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
2 załącznik(i)
Załącznik 39850Załącznik 39851
Aby rozłożyć tylną kanapę w Tipo SW należy ją najpierw podnieść z przodu (wyciągnąć z dwóch zatrzasków). Następnie w komorze bagażnika są dwa haki, z których należy ściągnąć siedzisko, popychając kanapę w stronę bagażnika. Długość bagażnika powiększa się do ok 165 cm.
-
Mam SW ale u mnie nie trzeba nic wyjmować z zatrzasków itp. Mam opcję flip and fold, podwójną podłogę a kanapa po złożeniu sprawia że w bagażniku jest płasko. Była to chyba dodatkowa opcja.
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
Mam SW ale u mnie nie trzeba nic wyjmować z zatrzasków itp. Mam opcję flip and fold, podwójną podłogę a kanapa po złożeniu sprawia że w bagażniku jest płasko. Była to chyba dodatkowa opcja.
Również mam podwójną podłogę w bagażniku. Po złożeniu kanapy również mam płasko. Nie wiem czy mam flip and fold.
-
kurde a ja mam SW, Lounge, elektryczne szyby, podwójną podłogę i albo jestem kretynem i nie umiem albo u mnie się siedzisko nie składa :(
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
kurde a ja mam SW, Lounge, elektryczne szyby, podwójną podłogę i albo jestem kretynem i nie umiem albo u mnie się siedzisko nie składa :(
O ile mnie pamięć nie myli to po 18 (druga połowa 18 roku) była to opcja, chyba nawet darmowa, ale trzeba było ją zaznaczyć.
IMHO kombiak bez płaskiej podłogi to ch... a nie kombiak, dziwna polityka fiata
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
Składa się składa. Też się trochę męczyłem. Instrukcja z książki mija się z prawdą. Jest tak jak pisałem wyżej. Pociągnij kanapę do góry, puszczą dwa zatrzaski. Potem pchnij w stronę bagażnika i do góry, żeby wyszła z haków. 2019, Lonque.
-
Cytat:
Napisał
kempa_87
2019, Lonque.
"Longue" to jakaś przedłużona wersja?
-
2 załącznik(i)
Panowie grunt że SW zarabia na siebie i wygląda jakoś :smile:
-
Cytat:
Napisał
maurycy
Panowie grunt że SW zarabia na siebie i wygląda jakoś [emoji2]
A fiat się chwali, że doblo może przewieźć JEDNĄ paletę [emoji1787]
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
maurycy
Panowie grunt że SW zarabia na siebie i wygląda jakoś :smile:
Hak i przyczepa i nie takie rzeczy się woziło, tonę towaru łyka na miętko.
-
2 załącznik(i)
-
1 załącznik(i)
Brawo jednak można i coś dłuższego . Widzę że masz matę bagażnika taką jak miałem , śliska ale łatwa do mycia jak coś wypłynie :smile: ale teraz u mnie gumowa bo mi kiedyś wszystko jeździło po bagażniku .
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Znalazłem zdjęcie swojej maty , gumowa ale wszystko się trzyma i żaden zasobnik mi nie wędruje po bagażniku :!:
-
Ta moja mata to porażka. Tak ja piszesz, wszystko jeździ. Musiałem kupić siatkę zabezpieczającą.
-
Fajnie jak jest gumowa, ja dałem się nabrać i dostałem wyrób gumo/plastiko podobny.
Niby guma, a sztywne i śliskie jak plastik.
Nie pozostaje nic tylko dorobienie statki zabezpieczającej.
No ale tego g...na z aledrogo nie ma jak obejrzeć przed zakupem i potem są efekty.
Jedyny plus tego bajzlu to wysoka rynienka i się nie rozleje.