Tez jestem po zmianie radia na uconnect 7 i brakuje mi przycisku na kierownicy do odbierania polaczen. Czy po zmianie kierownicy tez potrzebne jest osiowanie?
To jest widok strony w wersji do druku
Tez jestem po zmianie radia na uconnect 7 i brakuje mi przycisku na kierownicy do odbierania polaczen. Czy po zmianie kierownicy tez potrzebne jest osiowanie?
Dzień dobry. Chciałbym się z Panem skontaktować w kwestii wymiany radia 5" na 7" w fiacie 500. Z tego co widzę, robił Pan taką wymianę i jest Pan z Warszawy jak ja. W serwisie ASO powiedziano mi, że taka operacja jest niewykonalna, bo radio jest powiązane z nr VIN i trzeba wtedy wymieniac cały komputer pokładowy samochodu.
Witam.
Wymieniłem w mojej 500-tce radio z oryginalnego na uconnect 5" więc byłem dzisiaj w serwisie Fiata i chciałem dołożyć do mojego auta mikrofon i zrobić osiowanie proxy aby usunąć denerwujące mnie miganie przebiegu. Niestety w serwisie się poddali mówiąc, że body w moim aucie nie obsługuje tego radia co dołożyłem, a mikrofon też obawiają się czy będzie działać jak dołożą. Czy można coś z tym zrobić aby to działało jak trzeba? Pomóżcie bo już mi ręce opadają. Dodam, że mam najnowszą wersję Multiecuscan z pełną wykupioną licencją ale nie mogę się podłączyć do samochodu :(