To jest widok strony w wersji do druku
-
NO dobra ale w czym to przeszkadza? Nie wiem czy jest sens szukania dziury w całym szczególnie że to ani nie przeszkadza ani nie powoduje dyskomfortu - no chyba że psychicznego.
Mi też coś lata, stuka, mam w rozruszniku kulki metalowe, coś mi stuka w słupku B ale się z tego wyleczyłem. Jeśli mam iść z tym do ASO i mają mi zrobić gorzej niż miałem to wolę napić się driniola i poluzować pośladki - bez podtekstów
-
Cytat:
Napisał
tedybear
NO dobra ale w czym to przeszkadza? Nie wiem czy jest sens szukania dziury w całym szczególnie że to ani nie przeszkadza ani nie powoduje dyskomfortu - no chyba że psychicznego.
Mi też coś lata, stuka, mam w rozruszniku kulki metalowe, coś mi stuka w słupku B ale się z tego wyleczyłem. Jeśli mam iść z tym do ASO i mają mi zrobić gorzej niż miałem to wolę napić się driniola i poluzować pośladki - bez podtekstów
No właśnie tak jak napisałem w pierwszym poscie powoduje to dyskomfort, wku.wia, przeszkadza w tym ze jak chcesz ruszyć na samym sprzegle to ci wyrywa do przodu przy takich obrotach rzędu 1900. Raz tak jest , raz nie jest co wk.rwia jescze bardziej. Mnie uczono że dodawanie gazu na sprzęgle, niszczy je, on mi robi cos podobnego ( pedał częściowo wcisniety). Napewno spalanie tez jest wieksze. Jak chcesz się przekonać czy nie jest to denerwujące to po prostu za kazdym razem jak puszczasz sprzęgło podbij sobie obroty gazem do prawie 2000 na luzie, jak będziesz ruszał, albo cofał....
Założeniem tego tematu było to żeby sie dowiedzieć czy Wam też podbija do takich wartości , a nie czy wogole podbija...
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
Dziękuje koledze za wrzucenie filmu ukazujacego że u ciebie to wyglada zupelnie inaczej. Duzo mniejsze wartosci obrotów...
-
Cytat:
Napisał
marx30
K.wa co auto to inaczej mi na recznym podbija. Ale Celnik sprobuj zrobic adaptacje pedalu sprzegla
Pojechalem z tym do ASO i z kilkoma innymi rzeczami (zgrzytanie 2 i 4 przy dynamicznej zmianie, brak osłony, błąd fotoradaru, świszczenie nawiewu z prawej strony) ale pan stwierdził że to normalne i nie widzi podstaw... i grzecznie mnie pożegnał ( żadnego podpiecia pod kompa, żadnej adaptacji sprzęgła, przepustnicy czy czegokolwiek ). Zgłosiłem to wszystko wczoraj do FCA zobaczymy jaki bedzie efekt...