To jest widok strony w wersji do druku
-
Nie bede sie tu wdawal w dyskusje o awaryjnosci bo legendy znam, choc znam i takich ktorzy duze przebiegi robili tymi dieslami, ja osobiscie problemu nie mam i sobie chwale choc oczywiscie 2.0dci jest lepszy, ale to juz polifty, natomiast starsze roczniki to nadal 1.9 jest doskonalym wyborem przy 2.2dci ;)
A co do caloksztaltu nie ma sie czego bac
-
Cytat:
Napisał
Rav3003
Nie bede sie tu wdawal w dyskusje o awaryjnosci bo legendy znam, choc znam i takich ktorzy duze przebiegi robili tymi dieslami, ja osobiscie problemu nie mam i sobie chwale choc oczywiscie 2.0dci jest lepszy, ale to juz polifty, natomiast starsze roczniki to nadal 1.9 jest doskonalym wyborem przy 2.2dci ;)
A co do caloksztaltu nie ma sie czego bac
a gdzie serwisujesz swojego spejsona ? bo wiedzę że też z Częstochowy jesteś
-
Tak jak w powiedzeniu, nie kupuje się samochodów na "F": Fiatów, Fordów i francuzów ;)
-
Hehe spejsona, dobre, tez tak nazwalem tego grzmota po zakupie ;)
Z tym serwisowaniem to az za duze slowo, bo po zakupie zostaly zrobione podstawowe wymiany i jakies tam koncowki drazka i juz ponad rok sobie nabijam kilometry na trasie czestochowa-antwerpia, no i dwa razy wymieniany olej juz byl bo uczulali zeby wymieniac co max 15tys i silniczek bedzie jezdzil i jezdzil (wg kompa wymiana co 30tys tam) ale wszystko ogarnial mi kumpel mechanik z Mirowa, jakby cos to polecam ;)
-
Cytat:
Napisał
Pivko76
Nie mam pomysłu na inny samochód do którego wejdą 3 duże foteliki z tyłu:-)
Wysłane z mojego LEX820 przy użyciu Tapatalka
A moze autobus ford S-max?
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
michalpodroznik
A moze autobus ford S-max?
cena.....
-
No tak. Tu kasa jest potrzebna...
-
espace to taki kompromis między ceną a wielkością auta. za S-Max'a, Sharana czy Galaxy musiałbym w tym samym roczniku dać sporo więcej a czy byłby lepszy.. ?
ciężko znaleźć dobry egzemplarz z dobrym wyposażeniem
-
Bez przesady. Nie ma co porownywac s-maxa do espace'a... Jednak ford to lepsza jakosc. Mogę powiedziec z doswiadczenia.
-
Nawiązując do espace to poczytaj czy elektryka jest ok. Bo raz zakupiłem nowego mastera i od tej pory jestem wyleczony z renaulta.
-
To miales jakiegis pecha. Obecnie przerabiam 3go mastera w przeciagu 8lat i w sumie 0 awarii, tyle ze max 150-180tkm i wymiana.
-
Cytat:
Napisał
desmo999
To miales jakiegis pecha. Obecnie przerabiam 3go mastera w przeciagu 8lat i w sumie 0 awarii, tyle ze max 150-180tkm i wymiana.
Mojego mialem dość po 40 tk
-
W firmie której pracowałem był Master który zrobił 500 000 km, w większości załadowany na maxa (albo i przeładowany) i jeździ dalej :)
-
-
Cytat:
Napisał
Pivko76
Witam
Potencjalnemu kupcowi auta Konrada mogę powiedzieć, że oferowana furka jest godna polecenia. Przede wszystkim pewna historia użytku z poprawionym osprzętem silnika ,a to duży plus. Mała kosmetyka zderzaków i fiacik jak ta lala.
Moja opinia jest taka , bo sam widziałem to auto przy okazji porównania naszych cromek 😉.
Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka