a mi się wydaje, że jeśli kupisz X5 w podobnych pieniądzach jak auto z linka w pierwszym poście, to w pierwszym roku użytkowania będzie trzeba dużo do niego dołożyć pracy i pieniędzy, żeby jazda sprawiała przyjemność
To jest widok strony w wersji do druku
A ja napiszę przyszłym nabywcom, że Croma ma fajne właściwości jezdne po śniegu. Jak się ma dobre opony co gryzą (mam nówki) to idzie przez naprawdę konkretny śnieg.
no i chyba tak zrobię bo kupiłem crome dlatego że buduje ładny dom a przy budowie domu muszę podwiesić a tu worek czy auto komuś użyczyćsamochodu albo przewieść trzech niezbyt czystych budowlańców. te auto traktuje jako wynalazek i ciesze się z niego każdego dnia.
jeżeli kogoś krew zalewa że ma swoje zdanie to trudno .
Po ostatnim 4x4 obawiałem się zimy i...mnie miło zaskoczyło.
PS. Nie wiem kogo tu krew zalewa :mrgreen:
X5 za 24kzl?
To pewnie nowka sztuka igiełka nieśmigana od Mireczka.
Ps. Jedna z wiązek głównych do co prawda X3 (ta idaca prawym przednim slupkiem) to koszt 7 tysięcy zlotych netto. Zamienników ocZywiście nie ma na rynku. Niska cena, prawda?
Info z pierwszej ręki.
Pooprawilem - cena dotyczy wiazki do X3.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
tak tez uważam że bmw x5 kosztuje ale to jest dla mnie hobby i lubię samemu sobie grzebać w aucie to taka nagroda dla mnie
To jak ci wiazka glowna ugnije, to sobie sam ją skręcisz, tak w ramach hobby i wolnego czasu?
To trzeba było kupić paska b4 (ok. 3 tys.) i nie narzekać na Cromę.
I bardzo dobrze. Powodzenia.
Na terenie Niemiec już byłem w grudniu, oglądałem Cromę w Lobau w salonie fiata - rok 2008, 108 tys. przebiegu , wersja Dynamic, manual klima ale to nawet lepiej :)
Auto za 4500 Euro, lewy bok malowany od tylnych drzwi aż po zderzak z tyłu; szyba bagażnika 2010 rok produkcji, wpisy w książce serwisowej niekompletne.
Ogólnie nie warte zachodu :)
A jakieś 2 tygodnie później sprzedane na OLX we Wrocławiu - cena o zgrozo 21 tys do negocjacji.
Mam jeszcze sprawdzonych kilka ofert z Niemiec ale wszystkie niestety na "Nie".
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dla mnie ceny w sam raz.
Wcześniejsze auto w naszej rodzinie - GOLF 4 1.6 V16 - generował większe koszty, przynajmniej w Zgorzelcu serwisowanie było zauważalnie droższe niż w Opolu, gdzie wcześniej mieszkaliśmy.
Ceny niskich części dla Fiata to raczej stereotyp związany z niskimi kosztami użytkowania innych modeli, no może oprócz Bravo i bliźniaczej Delty (też ładnej :)
To ze auto malowane, to jeszcze nie powod do tego, aby je dyskredytowac. Jesli uczciwie masz pokazane, jakie byly szkody po dzwonie i co bylo robione, to warto takie auta, po lekkim (oczywiscie) dzwonku brać pod uwagę.
Widzę że dyskusja zamieniła się w plusy i minusy Cromy. Tak więc na szybko. Po 6 latach eksploatacji: przebieg na blacie 220 000 plus ile jeszcze, nie wiem jak to z samochodem od handlarza. Jazda bardzo komfortowa, wnętrze dla rodziny w standardzie czyli 2+2 wystarczające, żadnych poważnych awarii. Wymiana chłodnicy klimy z powodu dużych dziur w dolnym grilu, założyłem siatkę plaster miodu i jest ok, przy wymianie dwumasy i sprzegła zrobiona skrzynia biegów przy przebiegu 200 000, a tak tylko sama eksploatacja filtry, płyny ustrojowe i hamulce. Amorki jeszcze oryginalne i wg. diagnosty na poziomie 70-80%, spalanie głównie miasto nie przekracza 7l /100km wg. wskazań komputera pokładowego. Nadwozie było robione, ale to norma w przypadku sprowadzanych aut. Dołożyłem sobie radio z navi żeby było +5 do lansu :lol: po chipie zbiera się od samego dołu bez żadnej turo-dziury, i tylko leje paliwo i jazda. Przynajmniej ja nie mogę narzekać bo naprawdę samochód spoko i jestem mega zadowolony.
chłopie co ty piszesz jeżeli był robiony rdza go zje . a pużniej nikt nie kupi klepanego