Ja płaciłem 2000 pakiet dealerski PZU. Wartość samochodu 76 tys całość kredytowana.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja płaciłem 2000 pakiet dealerski PZU. Wartość samochodu 76 tys całość kredytowana.
Arkadio a ile wyniosła rata samochodu jeśli można wiedzieć ?
Ja w Benefia w ASO zapłaciłem 1831pln za full opcję od wartości auta 49 000pln. De facto na starcie była opcja ponad 2050 ale dostałem 10% zniżkę za ładny uśmiech u Pani Zosi :)
Benefia, drugi rok, full opcja - 2230 pln, zero zniżek wartość 47K
55K plus lpg. Nie wiem czy to wliczają.
W pierwszym roku zapłaciłem w Warcie 1760 zł za maxymalne ubezpieczenie komfort+ z wszystkimi opcjami: szyby, koła, ochrona zniżek, full asistance, NNW+ na 100 tyś zł. Suma ubezpieczenia 48650 zł. Teraz płaciłem za drugi rok i za dokladnie to samo zapłaciłem 2002 zł. Suma ubezpieczenia nadal 48650 zł. Podobno w trzecim roku suma ubezpieczenia jest dokładnie taka sama czyli fakturowa z zakupu.
ja nie mam żadnej szczególnie w AC bo nigdy z tego nie korzystałem - to mój pierwszy rok z AC
Czyli mamy to samo ubezpieczenie, te same parametry na wejście (też nie mam zniżek) tyle że ja zapłaciłem 400 więcej i jeszcze byłem zadowolony... ku.wa
Te 400 zl to może być różnica tylko na samym oc zależna od miejsca rejestracji i parkowania pojazdu, także spoko bo tu mogą być i wiedzę różnice bo i parametrów do wyliczenia oc jest mnóstwo...