Zgłoś te problemy na przeglądzie .U mnie nic takiego nie występuje oprócz przeciągania na biegu( czasami ale się zdarza)
To jest widok strony w wersji do druku
Zgłoś te problemy na przeglądzie .U mnie nic takiego nie występuje oprócz przeciągania na biegu( czasami ale się zdarza)
Szarpanie na trzech pierwszych biegach jest i u mnie, pod warunkiem że przyspieszam spokojnie, im dynamiczniej jadę tym mniej szarpie. Winnych markach tą samą skrzynię udawało się lepiej zgrać z silnikiem. Po cichu liczę na jakąś aktualizacje oprogramowania na pierwszym przeglądzie.
U mnie po 115 tyś km. czasami szarpnie między 4a5 i tylko przy dynamicznym przyspieszeniu do tzw odcięcia [emoji16]
Na 2 przeciąga raczej zawsze jak jest zimna skrzynia, przy rozgrzanej prawie nigdy (chyba że ruszam pod górkę).
Miałem upgrade softu w skrzyni i nie wiele się poprawiło, choć na początku myślałem że jest lepiej. Jak to powiedzieli w salonie: ten typ tak ma...
Szczęśliwego Nowego roku [emoji3]
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
To mój pierwszy samochód z automatem i jestem zadowolony z jej pracy ,jak ktoś wyżej pisał na zimnym może lekko szarpnie z 2 na 3 bieg ale tylko jak bardzo wolno jedziesz a on wrzuci 3, ale mało kto to z pasażerów wyczuje ,raczej pytają się na którym biegu jadę bo oni nie wyczuli kiedy zmieniał, po kilku miesiącach jazdy nim jedynie pomagam zmieniać z 5 na 6 aby niepotrzebnie ni trzymac obrotów silnika,mam np na 5 biegu 90tkę aby zmienił szybciej na 6 popuszczam lekko gaz i ok ,myślę że Tipo 110 koni z tą skrzynią idealne ,raczej wyprzedzam częściej niż mnie i 7 litrów starcza paliwa
Wymieniłem dynamicznie na Śląsku jestem bardzo zadowolony ( skrzynia pracuje jak nowa )
Witam ,po jakim przebiegu zmieniałeś olej ,(skrzynia pracuje jak nowa ) miałeś niepokojące objawy pracy na starym oleju