To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Hahahaha - a ja czekam na was ...chciałem zdemontować tą rączkę ale nie za bardzo te zaślepki chcą wyjść a nie chcę ich zmasakrować... próbowałem wkrętakiem płaskim pociągać w dół potem w górę ale siedzą mocno ....czekam na pierwszego odważnego ... jak bym wiedział na 100% że tam po zdemontowaniu tej rączki są gwinty do przykręcenia tego schowka to bym się nie cackał ... ale tego nie wiem bo chyba jeszcze nikt nie demontował.
Powiem szczerze, że miesiąc temu też się zabrałem za usuwanie zaślepek. I nawet jedną wyrwałem :smile: Wydaje mi się, że tam nie ma gwintów tylko zatrzaski niestety. Musiałem użyć kropelki. Czekam na Kolegów, którzy twierdzą, że gwintty tam są.:smile:
-
W piątek postaram się zrobić parę zdjęć z wymiany. Dziś odebrane auto ale czasu mi nie starczyło.
-
Cytat:
Napisał
juri
W piątek postaram się zrobić parę zdjęć z wymiany. Dziś odebrane auto ale czasu mi nie starczyło.
Wszyscy będziemy Ci wdzięczni :smile:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
No i oczywiście życzę zadowolenia z nabytku.
-
od wczoraj w moich rękach radość jest :D postaram się zrobić manuala jak to będzie trzeba zamontować :D
-
Cytat:
Napisał
pietics
Wydaje mi się, że tam nie ma gwintów tylko zatrzaski niestety.
Również obstawiam, że żadnego gwintu nie będzie. Uchwyt trzyma się na zatrzaskach. Ale mogę się mylić ;-)
-
Cytat:
Napisał
kjk
Również obstawiam, że żadnego gwintu nie będzie. Uchwyt trzyma się na zatrzaskach. Ale mogę się mylić ;-)
Obyś się mylił. :lol:
-
-
W opisie tego na Ali nie ma wzmianki, ze pasuje do tipo...
-
Cytat:
Napisał
juri
Trzymam kciuki i czekam na relację :smile: Powodzenia
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Qvadrat
W opisie tego na Ali nie ma wzmianki, ze pasuje do tipo...
Nie napisał, że będzie montował ten model. Wyżej jest info, że przekłada z 500L. Ważny jest rozstaw.
-
Jeśli chodzi o sposób montowania uchwytów do karoserii to na wcisk. Plastikowe zatrzaski.
Wiem bo miałem bardzo luźny uchwyt od strony pasażera i przy mnie to demontowali.
-
1 załącznik(i)
Hej, zgodnie z regulaminem postanowiłem odkopać ten wątek, bo w sumie mam ten sam problem
Junior postanowił po lewej stronie z tyłu wyciągnąć uchwyt z tym małym wieszaczkiem. Skończyło się tym, że sprężynka z uchwytu już go nie dociska i się nie zamyka, i na stałe wygląda to takZałącznik 44302.
Czy ktoś demontował to u siebie, ewentualnie może poratować manualem? Nie chcę tych zaślepek pourywać.
Z góry dzięki,
Marcin