Panowie ja co wakacje wsiadam do skoda felicia teścia i tam też nie ma wspomagania. I pomysleć że kiedyś byly to cuda techniki i nowoczesności
To jest widok strony w wersji do druku
Panowie ja co wakacje wsiadam do skoda felicia teścia i tam też nie ma wspomagania. I pomysleć że kiedyś byly to cuda techniki i nowoczesności
Tak samo jak teraz abs
Jest tylko on off. Czuć coś pod pupą mniej więcej 15 sekund po naciśnięciu przycisku. Bardzo przyjemne ciepło szczególnie w zimne poranki. Powiedzmy po 2 minutach grzanie jest na max więc moim zdaniem bardzo szybko.
Faktycznie szybko grzeje. Na zimę jak znalazł:)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wracając do tematu wspomagania ;) mam wrażenie, że zwykły tryb i city działają odczuwalnie gorzej. Po odebraniu samochodu z salonu kierownica praktycznie sama się kręciła, a teraz jest odczuwalny opór. Ktoś z Was tak miał i czy jechać z tym do aso?
tak, po prostu przyzwyczaiłeś się już do lżejszego kręcenia, mam to samo. Natomiast jak ostatnio wsiadłem do 14 letniego auta, którym wcześniej jeździłem, to myślałem że wspomaganie nie działa, kierownica tak ciężko chodziła. Jak wcześniej nim jeździłem to myślałem że lekko chodzi. Jest to kwestia przyzwyczajenia.
Do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Skoro tak piszecie... W każdym razie jak będę miał okazję, to chętnie porównam z jakimś innym tipo :)
ja zamierzam przetestować CITY jutro
tak, to przyzwyczajenie do dobrego, najprościej wyłącz na miesiąc a potem włącz - zobaczysz różnicę
i drugi kierunek - pojeździj kilkunastoletnim autem ze wspomaganiem i potem włącz city w tipo
Widze ze jestem jednym z nielicznych jak nie jedynym ktoremu city przeszkadza:P tzn spoko ze jest ale nie urzywam bo mam wrazenie jakby kierownica z kolami nie byla polaczona. Mialem city tez w punto i uzylem raz zobaczyc jak to dzialaXD
Ja tego nie zamierzam włączać, i bez tego bardzo lekko mi kiera chodzi, za lekko ale w końcu przywyknę...