Dzięki za info ,kombinowałem aby znalezć sposób na wyciszenie w menu a na pomysł z wyciszeniem z pokrętłem nigdy bym nie wpadł a kobitka głośno mi gadała, zdecydowanie za głośno
To jest widok strony w wersji do druku
Dzięki za info ,kombinowałem aby znalezć sposób na wyciszenie w menu a na pomysł z wyciszeniem z pokrętłem nigdy bym nie wpadł a kobitka głośno mi gadała, zdecydowanie za głośno
Tej babci nie da się słuchać, masakra
Temat trochę umarł... wiec ponawiam. Czy ktoś ma prawidłowe komunikaty ostrzegające o fotoradarach?
W sedanie na pewno nikt nie ma poprawnych.
Byłem dzisiaj na przeglądzie 15000, wspomniałem o problemie, panowie posłuchali nagrania i i byli bardzo zdziwieni bo podobno byłem pierwszą osobą z takim problemem .
sprawdzili na kompie - zero błędów. Poradzili pisać do centrali fiata, albo czekać bo może będzie jakaś kampania nawrotowa odnośnie tego problemu. Więc na razie nic nie wiedzą i nic z tym nie zrobią.
Witam właśnie zostałem zaproszony do ASIO po dość przykrej rozmowie z FCA ( ..na mać ) i ciągłym bełkocie że to chyba nie możliwe , jest pan pierwszy i ..... ble ble ,celem sprawdzenia oprogramowania , czyli czytaj spycho - terapia . Mam konkretne pytanie , czy samochody rocznik 2017 nie mają takiego problemu ? a chodzi o radia 5" . Na marginesie dodam że poruszyłem temat osłony po schowkiem . Rozbawiłem się , muszą wykonać zdjęcia ..... śmiech na sali , i wtedy zdecydują ! . Ciekaw jestem co tam w FCA ,, biorą " bo normalne to nie jest . Zamiast przyznać się do normalnej ludzkiej pomyłki to robią z igły , widły .
Mam sedana rocznik 2017 , radio 5" i tez mam ta wadę oprogramowania. I osłony tez nie mam.
Odgrzejemy temat czy ktoś ma prawidłowy soft do radia 5' czy tylko frajersko zapłaciłem za coś co nie działa ? . Moja sprawa jest w trakcie realizacji . Zobaczymy
Sprawa zrealizowana . Czekam tylko na osłonę ale brak loco magazyn Polska
zrealizowana czyli co?
Po aktualizacji pani nie czyta ścieżki dostępu tylko słychać delikatny dzwoneczek . Lekkie rozczarowanie, myślałem że coś więcej będzie ale dobre i tyle. Kiedyś pisałem o Auto Mapie i pewnie mam inne przyzwyczajenia .
Dzis bylem a ASO z tym tematem. Pan powiedział że trzeba auto zostawić na cały dzień bo muszą wyjąć radio, zrobić zdjecie etykiety na nim (bo tam sa informaje niezbedne) , wyslać gdzies tam, poczym ktos napisze aktualizacje specjalnie do mojego egzemplarza, jeszcze tego samego dnia im odeśle (albo i nie) i oni to wtedy grają. I pozniej sie jeszcze spytał czy nie próbowałem sam zaktualizować [emoji6] . Pytanie : czy u Was rozwiązanie owego problemu było równie skomplikowane?