To jest widok strony w wersji do druku
-
4 załącznik(i)
Załącznik 30374Załącznik 30375Załącznik 30376Załącznik 30377
Czyż nie wygląda zacnie???
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Najciemniejsza folia jaką mieli :)
Jak dla mnie ogólna poprawa i najważniejsze dla mnie - debile co mają ksenony włożone do kloszy z homologacją na żarówki nie dają mi po oczach plus dostawczaki i TIRy co mają wyżej lampy :)
-
Szkoda tedy że tak daleko mieszkasz ode mnie.....:wrrrr::wrrrr:
-
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Czyż nie wygląda zacnie???
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Najciemniejsza folia jaką mieli :)
Jak dla mnie ogólna poprawa i najważniejsze dla mnie - debile co mają ksenony włożone do kloszy z homologacją na żarówki nie dają mi po oczach plus dostawczaki i TIRy co mają wyżej lampy :)
Tez uważam, że największa korzyść z przyciemnianych szyb to brak oślepiania przez samochody jadących za mną .
-
Cytat:
Napisał
tedybear
jacek2 a dlaczego?
Pewnie dlatego, że u niego kosztuje to znacznie więcej, tak jak u mnie :)
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
gilbert3
Pewnie dlatego, że u niego kosztuje to znacznie więcej, tak jak u mnie
Nie oto chodzi. na żywo chciałbym pooglądać ten ładny samochód. Piwo jakieś wypić wspólnie, pochwalić się swoim tuptusiem..... i takie tam różne..
Coś się chyba rozrzewniłem przed świętami...........
-
No to zapraszam do siebie. Wypijemy piwo może dwa może trzy opowiemy o swoich autach i podzielimy się opłatkiem :)
-
Tomasz to gdzie i kiedy organizujesz klubową wigilię???:lol:
-
Lokal zawsze się znajdzie. Aby chętni byli
-
Folia robi robote musze pomyslec nad wdrozeniem u siebie.
-
bahamut zgadzam się z Toba. Wyglada mega kozacko :) i fajnie
-
:) no jaaa....zajebioza :)...do tego czerwonego...no bajka :) rewelacja :) hee..ja mam blisko...cos w nowym roku trza pomyslec,zobaczyc na zywca jak to wyglada...sie spotkac i pobajerowac...hmm...ciekawe jak by w moim bezu to wygladalo??...
-
Ale folie mają różne kolory. Wyobraź sobie beżowa folia z zewnątrz. Też bosko by wyglądało
-
Cytat:
Napisał
chrabol
Po odchyleniu uszczelki jest taki metalowy lakierowany rant (zgrzane blachy) i na tym rancie trzyma się zaczep. Niestety wyrzuciłem instrukcję montażu, tam było to fajnie narysowane.
Aha, jeszcze wrzucę link do osłonek, jakby ktoś szukał:
http://epc.net.pl/cortinillas/fiat/2...dan-2015-.html
Pisałem do nich czy zrobią do sedana na tylną szybę, bo nie ma w ofercie... ale mówią że musiałby ktoś do nich podjechać sedanem żeby zdjąć wymiary. Ja mam trochę za daleko 314 km ale jak ktoś jest zainteresowany...
-
Panowie
dwa pytania - te osłonki działają jak rolety? da się je zwinąć?
i drugie pytanie - jak mam przyciemniane szyby to jest sens je montować? Pytam bo w sumie jeszcze ciemniej chce mieć w samochodzie:)