To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja rozważałem Renault Clio Grand Tour. Ale w tej samej cenie (70tys) w fiacie jest już wszystko i jest w automacie. Francuz o wiele uboższy i do tego nie miał poduszek pasażerów i kurtyn, już nie wspominając o kamerze cofania. Plus renault wchodzi w niższy segment i w środku mniej miejsca, pomimo, iż jest kombi.
-
Sąsiad ma renault Clio w kombi. Ma ochotę go spuścić ze skarpy.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Clio to klasa punta, nie widze sensu porownywania. Wielkosciowo I cenowo to bardziej megane pasuje do tipo
-
Ja akurat patrzyłem pod względem cenowym, nie klas. Porównywałem też Skodę Fabię i Citroena C-elysee, nadal Tipo na plusie pod względem miejsca i wyposażenia.
-
Tipo swoją wielkością jeśli chodzi o Skoda to do Octavia. Ja tak je porównywałem. Z tylu nowa octavia ma tylko troszkę więcej miejsca na nogi ale to są minimetry...natomiast bagażnik wygrywa w Octavia. Niestety cena Skody za wysoka. No i CNG mnie nie interesuje. Tipo wygrało fabrycznym LPG.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Astre sedan wyceniłem w trzech salonach, było wesoło, ostatecznie najtaniej było około 54 + kolor z oponami zimowymi rocznik 2017. Tipo wyszło podobnie, lecz najlepsze doświadczenie mam z Fiatem, zmieniałem już kiedyś markę i było tak sobie...
-
Wesoło było przy wycenie również w Skoda. Rabaty od 3 do 14% [emoji23]
-
Opel Meriva i Hyundai i30 , skończyło się na 5-cio letniej Hondzie CRV :cool:
-
Na ramie, stara dobra szkoła [emoji6]
-
Cytat:
Napisał
Czlowiek
Astre sedan wyceniłem w trzech salonach, było wesoło,
Później z Astrą jest jeszcze weselej. Kumpel z pracy właśnie opowiedział że ma od strony nadkola w stronę progu dziurę na wylot. Ot,przerdzewiało choć trochę winy uzytkowanika bo plastik nadkola się uszkodził ale tego nie zauważył.Astra J, r. 2012
-
A suzuki Baleno?
Zapewne dla kogoś komu tipo się nie podoba, to też jakaś opcja. Cenowo na końcu wychodzi podobnie. Dla mnie jako iż byłem na jeździe próbnej oboma pojazdami, to wygrywa zdecydowanie Tipo.
Jeżeli chodzi o wygodę, to muszę powiedzieć, że jazda i20 była super. Tylko to za mały pojazd dla mnie.