Krówka na ciebie zawsze można liczyć [emoji12]
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Krówka na ciebie zawsze można liczyć [emoji12]
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
Z dnia na dzień to forum staje sie wielkim głównem.. szukasz odpowiedzi a tu sami idioci.... problemy jak dzieci macie.. szczerze to mam gdzies wasze problemy życiowe...
Tak kończąc ten wątek - coraz częściej zastanawiam się, czy w ogóle się udzielać na forum, czy w ogóle warto pytać... Przez kilkanaście lat jeżdżenia Fiatami jakoś nie było mi to potrzebne, jak czegoś szukałem wystarczyło wpisać w Google i było ok, a jeszcze lepiej zapytać zaufanego mechanika niż domorosłych forumowych guru. Każdego czasem ponosi, ma się lepsze dni i gorsze ale to nie powód by wysłuchiwać od kogoś, że jest się idiotą... Nigdy nie lubiłem tzw. sieci społecznościowych, bo pisanie tekstu jest wyzute z uczuć i co ciekawe najsilniej epatuje się tymi negatywnymi, bardzo szybko eskaluje się nie widząc drugiego człowieka, ludzi ponosi wyobraźnia i w każdym widzą wroga. Ale ok, chciałem to mam - jest jakaś możliwość wypisania się z tego interesu? Nie znalazłem opcji usunięcia konta a usunięcie konta pocztowego mnie nie satysfakcjonuje. Zna ktoś metodę na usunięcie profilu by pogrążyć się w błogim forumowym niebycie?
Właśnie znalazłem wpis w regulaminie, farewell brothers and sisters, stay safe!
Bo moderator na taki chlew pozwala...
rynsztok.... :(
O kurde.Dopiero się zarejestrowałem na tym forum ( dzień po zakupie ) a okazuje się że tutaj też są panowie czepialscy którzy zawsze znajdą pierdylion kwestii do pierdol.....enia.
Masakra
Też sie spinalem po rejestracji na forum, nawet wdawalem w utarczki ale za madra rada kolegi z tego forum walnalem lufę ibwzialem na wstrzymanie, teraz jak to mawiał klasyk - luz w dupie... Ludzie są jacy są...
Dlatego tylko czytam i to wybrane tematy nic nie piszę bo po co się denerwować ;)
Już nie lamentujmy, bo za chwilę tipki zaczną się psuć, i trzeba będzie sobie jakoś pomagać. Teraz przymykamy oczy na głupie pytania i tematy ale potem pełny profesjonalizm. I tego się trzymajmy.
Dziś miałem telefon z ASO w sprawie dziury - sprawę uznają za zamkniętą, taka jest specyfika tego silnika po prostu TTTM.
Na temat osłony pod kokpitem nic nie słyszeli. ...
Olewka na maxa....😅
Przy zmianie biegu 1 na 2 wszyscy wraz z pasażerami wyglądamy jak byśmy się modlili. Super! Niech Fiat się wreszcie obudzi! Ja 30 lat za kółkiem a tu takie jaja. Szkoda że FCA nie przegląda forum, bo doszli by do wniosku, że tracą klientów. Wszystkie nasze uwagi powinny być traktowane poważnie. My testujemy tak naprawdę ich wyrób i zwracamy uwagę na ważne problemy, które w innych markach nie występują.