To jest widok strony w wersji do druku
-
Na forum autokacik... jest wątek dotyczący wymiarów bagażnika:
https://forum.autokacik.pl/index.php...romie-wymiary/
-
Cytat:
Napisał
davidcie
W szczególności chodzi o długość (1) do oparcia tylnych siedzeń oraz (2) maksymalną przy złożonych tylnych siedzeniach i przednich wsuniętych do oporu w kierunku jazdy (jestem chudy i jak trzeba coś przewieść parę kilometrów można pocierpieć).
Zwróć uwagę na jeden fajny gadżet w cromie jak składanie oparcia PRZEDNIEGO fotela. Powoduje to, że można przewozić naprawdę długie (ale wąskie) przedmioty.
-
Cytat:
Napisał
luk202
Zwróć uwagę na jeden fajny gadżet w cromie jak składanie oparcia PRZEDNIEGO fotela. Powoduje to, że można przewozić naprawdę długie (ale wąskie) przedmioty.
A i wyspać się można zacnie-kiedyś spałem ze trzy godziny :)
-
Cytat:
Napisał
Marcin_Croma
Ta opcja chyba była tylko w Emotion.
-
Mam i ja.Nie wiem jak w innych Cromach,ale u mnie ten fotel trzęsie się na nierównościach i przy włączaniu /wyłączaniu silnika -jest to wykurzające.Sprawdzałem poduszki silnika są ok.
-
Cytat:
Napisał
@r2r
Super, dziękuję za pomoc! Trochę szkoda tylko, że z tego co piszą nie ma dwóch metrów. W naszym Mondeo Mk2 litraż bagażnika jest niemal identyczny, ale po wciągnięciu brzucha wchodzą przedmioty o długości 2m. Szalenie przydatne przy przewożeniu łóżek, materaców i innych mebli podczas przeprowadzki.