Boczki drzwiowe to jest naprawdę jakiś dramat. Strasznie się brudzą i pewnie szybko się powycierają bo materiał jest lichej jakości
To jest widok strony w wersji do druku
Boczki drzwiowe to jest naprawdę jakiś dramat. Strasznie się brudzą i pewnie szybko się powycierają bo materiał jest lichej jakości
Dlatego Tipo Tipo przez mojego sprzedawcę został nazwany taksówkarska wersją xD, bierzesz szmatkę i masz czysto
Na demo mają wszyscy ... (niecenzuralnie).
Negocjuj nowy, bierz z placu.
Osobiści tego doświadczyłem z Toyotą, była demo podobno 2 tyś, miałem 18 miesięcy, straciłam na interesie 24 tysiące, nikt się ze mną nie liczył...
Ja bym nie brał testowego - jak zamawiałem swój to po zamówieniu zadzwonił diler i powiedział, że u nich w salonie stoi pokazowe w podobnej konfiguracji jakie chciałem i nawet w tym samym kolorze.
Pojechałem obejrzeć go w sobotę. Jak sobaczyłem ten tłum ludzi trzaskający drzwiami, maską, bagażnikiem, że wchodzą, wychodzą rysują lakier i pierdzą w siedzenia i że to ma być moje to stwierdziłem że wolę dołożyć te pare tysi i mieć nowiutkie MOJE i TYLKO Moje
Testowego bym za chiny nie kupił, wiem jak traktowane są te auta. Nikt nigdy o to nie dba tylko pałuje ile się da. Testówka jak służbowe, najszybsze i terenowe
Mi zaproponowano właśnie 12k rabatu od nówki więc kto normalny zastanawiałby się nad demo?
kjk może i tak choć nie jestem pewien - ja brałem w kredycie więc dla mnie 2 czy 5k to żadna roznica w racie. Ale rzeczywiście 12k jest to kusząca propozycja
Dokładnie ja dostałem 18 000 zł rabatu na autko, nalatane miało 3200 km, jeżdżę już drugi rok i jest ok. ( tylko w zimę słychać czasami przy zapalaniu metaliczny dźwięk i czasami podskoczyły obroty na luzie). Więc myślę ,że wszystko zależy od szczęścia, nowy też może okazać się lipą.
Ze swojej strony radziłbym poszukać autko zarejestrowane z zerowym przebiegiem (z tego co udało mi się zorientować to w Poznaniu jest kilka takich). Sam jestem w trakcie poszukiwań i dostałem oferte na takie właśnie tipo HB multijet z 18k rabatem...
Ja kupiłem auto z zerowym przebiegiem,zarejestrowane na salon.sw lounge 95km.pakiet tech.felgi 17