Dla ścisłości należy oddzielić salony od ASO ,albo zmienić treść topiku .
To jest widok strony w wersji do druku
Dla ścisłości należy oddzielić salony od ASO ,albo zmienić treść topiku .
Dokładnie, bo z salonu AutoPlus byłem zadowolony w miarę, ale z serwisu już mniej. Klimę mi sprawdzili na słuch. No syczy, ale nie wiedzą co to, a nie będą wymieniać części po kolei. Nie sprawdzili nawet czy czynnika jest tyle co trzeba bo ręką sprawdził, że chłodzi dobrze, a w ogóle to Tipo ma klimatyzację o podwyższonej głośności. I dalej jeżdżę z sycząca klimą co mnie okropnie denerwuje...
Podjedź do nieautoryzowanego serwisu klimy i daj sprawdzić . Jeśli będzie coś nie tak ,bierz fakturę i zgłoś w ASO gdzie odmówiono zrobienia . Nie oni,to do FCA . Wszystko to o ile masz na piśmie co zgłosiłeś ,a oni tam wpisują ,że nie stwierdzono itd . U mnie im maszyna padła,u ciebie też coś z tematem klimy-może nie radzą sobie z tym tematem i przykrywają ogólnikami ,spychologią? Z usterką ty zostaniesz po gwarancji ,a to kosztowne jest .
Wiem wiem. Auto mam dwa i pół miesiąca więc gwarancji jeszcze jest. Na kwicie mi oczywiście napisali brak uwag... Tego nie popuszczę bo po to mam gwarancję. Po to się kupuje nowe auto. Jeszcze ze dwa ASO w okolicy, potestuję bo wcześniej myślałem, że tylko w czasie jazdy syczy a teraz wiem też jak to wywołać na postoju na kilka sekund. Także się trochę AutoPlus zawiodłem. Żeby jeszcze rzeczywiście tak syczała we wszystkich, a tak nie jest. Nie będę się wgłębiał w temat bo opisywałem to w odpowiednim miejscu. Tu chodzi o opinię o ASO.
Hm to podjedz raz jeszcze do ASO, ja zglosilem w pon klimatyzacje.
Oczywiscie powiedzieli ze znaja problem sprezarek, zgloszone do FCA - zaproponowali mi wymiane - zgodzilem sie. Uslyszalem ze juz wymieniali innym osobom, nie pomoglo. Jak ktos z GD z checia bym porownal Tipa ( HB ) , jestem przed wymiana, czekam az przyjdzie nowa.
Mi się wydaje, że u mnie to nie sprężarka bo syczy z kratek. Raczej zawór rozprężny. Mi w AutoPlus powiedzieli, że nie wiedzą co to i lepiej nie grzebać.
Dokladnie, czym wiecej skarg i opinii tym lepiej...