Jak masz kabel albo adapter do sprawdzania poduszek to posprawdzaj która generuje błąd. Jak już namierzysz to po prostu odłącz i podłącz odpowiednią wtyczkę. Wtyczki poduszek maja kolor pomarańczowy.
To jest widok strony w wersji do druku
Jak masz kabel albo adapter do sprawdzania poduszek to posprawdzaj która generuje błąd. Jak już namierzysz to po prostu odłącz i podłącz odpowiednią wtyczkę. Wtyczki poduszek maja kolor pomarańczowy.
To mi pomogles nie mam wtyczek pod fotelami jedyne wtyczki ktore mam to te w bagazniku innych mysle ze nie ma chyba ze sie myle
Musisz mieć chyba że masz juz te pod fotelami zlutowane. Zrób zdjęcie.
Masz interface do poduszek??
Nie mam nic dopiero co mam to auto 2 miesiac moze wiecej. Nie mam kostek mam kable polutowane zrobie jak przestanie lac bo mam cale podworko w wodze do kostek.
Nie wiem jak jest sygnalizowane wyłączenie poduszki pasażera tym wyłącznikiem k/drzwi.Może masz po prostu wyłączną poduszkę dla pasażera i sygnalizuje to na desce.
Jak by tak było to miał by żółtą ikonke miedzy poduchą a pasami...
Ok zdjecie kostki pasazerahttp://m.fotosik.pl/zdjecie/d192db18cac4cf8b a to zdjecie kostki kierowcy http://m.fotosik.pl/zdjecie/7003e9933344ce02sa polutowane mysle ze dobrze z kolorami kabli trafilem
Musisz po prostu odczytać błędy bo inaczej się nie dowiesz co jest nie tak i gdzie szukać przyczyn twoich problemów.
Kabel do tego kosztuje obecnie około 35pln.
Dobra blad otwartych drzwi rozwiazany problemem bylo mocowanie zamka bagaznika (tego na karoserii a nie na klapie ) ale na wszelki wielki spryskalem wszystkie zlaczenia drzwi czekam na kabel do diagnostyki tych poduszek ale blad zarowki dalej jest a wtyk od lampy robilem 2 razy . Żarówka moze dawac taki sygnal ??
A która to żarówka??
Przeciwmgielna przod lewa wymienilem na nowa a blad dalej wisi ruszalem kablami i nic.
Skasuj błąd. Nie wiem jak w stilo ale w Punto 2 wywala żarówkę jak na tablicy przyrządów się przepali. Posprawdzaj też inne żarówki jak pozycje z tyłu czy nie mają za wysokiego oporu bo to tez wywala błąd nie informując że żarówka jest spalona (u mnie przynajmniej tak było).
Może masz gdzieś wsadzoną żarówkę led - to tez potrafi wywalić.
Pisze nawet, że masz "doors open" czyli po polskiemu drzwi otwarte. O i jeszcze Ci bida w baku świeci. Zatankuj czym prędzej bo będziesz miał jeszcze błąd braku paliwa ;)
doors open to wiem co to znaczy .ale pech dla ciebie ze drzwi od kierowcy byly otwarte wiec nie wiem po co takie nabijanie tematu a co do paliwa to auto stoi bo ma ten blad . Takze brawo ty blad z poduszkami rozwiazany winna byla kostka laczaca w bagazniku
Witam blad poduszek dalej wisi nie moge sie polaczyc z samochodem i tu jest problem. Wyslalem wam fotek jak to u mnie pod fotelami wyglada moje pytanko brzmi ktory kolor kabelka powinien byc zlaczony razem pod fotelem nie mam kostek tylko gole kable.