To jest widok strony w wersji do druku
-
JTN powiedz mi czy Ty dostałes te dywaniki od dilera w ASO w gratisie?
Przed długim weekendem pisałem do mojego ASO w Szczecinie w sprawie dywaników, a dziś zadzwoniłem i dowiedziałem się tego.
Że moje dywaniki i każdego z Was które tak zachodzą to są do wersji auta bida bida bo owa wersja nie posiada jakiś plastikowych zabezpieczeń. A owe plastikowe zabezpieczenie mają najwyższe wersje co widać dokładnie na zdjęciach JTN i moich. Koleś z ASO mówił, że jak usunie się te plastiki koło prowadnic to dywaniki pasują idealnie.
I byłbym skłonny uwierzyć w te historię tylko nijak mi nie pasuje do tego co masz Ty JTN. Bo skoro masz wersję full i masz owe plastiki a dywaniki dostałeś w ASO i pasują to...
-
Cytat:
Napisał
tedybear
JTN powiedz mi czy Ty dostałes te dywaniki od dilera w ASO w gratisie?
Tak dostałem od dealera w gratisie, przy odbiorze auta jeszcze wyprosiłem dywaniki :)
-
JTN a możesz zerknąć na priva. tam czeka na Ciebie wiadomośc ode mnie
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Ja mam takie jak niżej i pasują idealnie - dostałem je w gratisie przy kupnie auta, widziałem też takie na allegro, nawet kolega bibi pokazał je na zdjęciu wyżej -
to to samo tylko u mnie jest napis Tipo a w tych co bibi pokazał nazwy Tipo nie ma, ale jakie ma to znaczenie, jak dywanik ten sam, bo to ten sam producent jak widać.
Dziwne to trochę. Moje wyglądają identycznie jak Jacka (nie rozmawiałem ze sprzedawcą o dywanikach - po prostu pojawiły się w samochodzie w dniu wydania :-). Przód pasuje idealnie, natomiast tylne są o 1-2cm za szerokie..... Może jest różnica między sedanem a HB/SW?
-
3 załącznik(i)
ja dostałem do mojego tipo HB takie
-
Gdyby ktoś szukał dywaników na tył, to mam idealnie pasujące Geyer. Przetarł mi się dywanik kierowcy i kupiłem zestaw innej firmy. Te tylne Geyer są praktycznie jak nowe, raptem kilka razy ktoś jechał z tyłu.