To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo HB=mikus76 -
Każdy klient ma prawo oglądać samochód odbierając ile chce, jeśli poprosi o czujnik lakieru to taki u dealera też się znajdzie. Dobry sprzedawca swoich klientów poznaje i czasem ma z nimi kontakt (np. jak przyjadą na serwis, zdarzają się pytania dotyczące obsługi) Zadowolony Klient to potencjalnie 1 następny, niezadowolony to 10 zniechęconych.
-
Całkowicie się zgadzam, oby tylko sprzedawcy zdawali sobie z tego sprawę.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
-
Witam, czemu nie mogę dodać zdjęcia autka , klikam żeby dodać zdjęcie i czysty szablon się pojawia z wybraniem z kompa albo adres URL wybieram z Kompa i niżej tylko napis "dodaj zdjęcie" nic więcej , proszę o pomoc .
-
ja Wam powiem, że poprosiłem dilera o info jak auto znajdzie się na placu. I w ten sam dzień kiedy się pojawiło obejrzałem swoje autko ze wszystkich stron szczególnie pod spodem. Kiedy auto zsuwa się z lohry czasami może zahaczyć przodem lub tyłem bo prowadnice z lohry są pod dużym kątem względem ziemi i czasami autko się zarysuje pod spodem. warto tam zajrzeć
-
a wie ktoś czemu nie mogę dodać fotek ? pisałem powyżej
-
Cytat:
Napisał
mikus76
a wie ktoś czemu nie mogę dodać fotek ? pisałem powyżej
http://fiatklubpolska.pl/obsluga-por...a-forum-12406/
-
11 załącznik(i)
Moje tipo HB
-
czy to jest wersja pop? Bo wydaje mi się, że w środku masz ekran dotykowy, kierownicę skórzaną a tego nie ma w wersji pop
-
Bardzo fajny !
Osobiście bardzo mi się podobają te 16-stki z HB lub SW. Myślę, że sedan dużo lepiej by na nich wyglądał, niż na tych z którym go sprzedają.
Jak tak patrzę na HB to mam ochotę właśnie na niego :)
Szerokości !
-
tak to jest POP ale pewne dodatki dobierałem:
-pakiet style pop
-światła przeciwmgielne
-podłokietnik przedni
-kierownica i gałka ze skóry
-kierownica ze sterowaniem radia
-lakier metalik colosseo
-radio Uconnect 5" z DAB
-koło zapas pełnowymiarowe
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
Osobiście bardzo mi się podobają te 16-stki z HB lub SW. Myślę, że sedan dużo lepiej by na nich wyglądał, niż na tych z którym go sprzedają.
Jestem dokładnie tego samego zdania te 16-ski w HB są naprawdę super:smile:
-
mam nadzieje że mogłem Wam jakkolwiek pomóc w wyborze wersji auta, szerokości :dresik:
-
ja też mam 16 i sa jeszcze super niz w HB :)
-
Zgodzę się z @IT_spec i @marnyd4d, te felgi rzeczywiście ładne. Znacznie lepsze od tego co pakują do sedana.
A te dywaniki dostałeś czy dokupowałeś osobno? Wyglądają fajnie, tylko pewnie gorzej z funkcjonalnością w zimę będzie. Ja zawsze dużo śniegu nanoszę do auta :P
-
Zbych04: dywaniki dostałem od dilera