W maju obowiązywały takie ceny więc może dlatego taki mały rabat otrzymałem.
To jest widok strony w wersji do druku
W maju obowiązywały takie ceny więc może dlatego taki mały rabat otrzymałem.
Wersja Easy Sedan 1.4 + metalik + kamera cofania , koło i nagrzewnica PTC . Razem wyszło 51500 zł z rabatem na grupy liczonym od ceny standardowej.
10%- 13% dodatkowo jest dla gornikow
9% rabatu (jeszcze nie kupiłem). Kombi 1.4 T-Jet Easy z kilkoma dodatkami po rabacie 63 000 zł. Chociaż jeśli będę kupować to najprawdopodobniej wezmę diesla 1.6.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Ale do grup zawodowych jest to dodatkowy rabat od standardowego czyli jak dostales 9% to dodatkowo dostaniesz 5% lub 10 %
Ja dostałem od ceny katalogowej 5000 do tego dywaniki. W zasadzie nie negocjowałem bo na fiacie w Bielsku dostałem 2000 mniej. Sprzedawca Ganinex Katowice. Dają dość dobre upusty ale po sprzedaży radź sobie sam. Taka już ich charakterystyka. Z Puntem miałem tak samo.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ja za białego hatchbacka wersja pop z silnikiem 1.4 t-jet bez żadnych dodatków mam zapłacić przy odbiorze 53100zł.Więc zalezy od której ceny patrzeć ile procent bo w salonach liczą wszystko od ceny katalogowej a nie promocyjnej(59,000 vs 55,900) za t-jet w wersji pop.Może po majówce dotrze do polski:)i bym zapomniał standardowo dywaniki,mata do bagażnika, i jakieś tam pierdołki na początek:)
Witam dzisiaj zamówiłem swojego SW rabat 13% od ceny katalogowej
Za tipo SW benzyna 95KM w wersji POP z grzaniem doop, przyciemnianymi szybami i dodatkowym gniazdkiem w bagażniku w Torino w Łodzi na 3. maja chcą ode mnie 52.500 (9% rabat na grupę zawodową od ceny katologowej) - szukać taniej?
Rozesłałem kilka zapytań odnośnie interesującego mnie wyposażenia. Prawie wszystkie oferty na tym samym poziomie. Oprócz jednej, która dała dodatkowy rabat w wysokości 1 000 zł. Oczywiście zrobiłem również kalkulację dla grupy zawodowej i tutaj to wygląda zdecydowanie lepiej (dodatkowe 4 000 zł).