To jest widok strony w wersji do druku
-
A czy ma ktoś na forum TIPO SW z fabrycznym LPG i mógłby zrobić zdjęcie butli w bagażniku?
Wg specyfikacji butla zabiera 20L bagażnika ale jestem ciekaw w jaki sposób.
Czy wystaje jakoś z tej dolnej podłogi pod półką czy może cała przestrzeń pod półką jest zajęta?
-
3 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Joozwa
A czy ma ktoś na forum TIPO SW z fabrycznym LPG i mógłby zrobić zdjęcie butli w bagażniku?
Wg specyfikacji butla zabiera 20L bagażnika ale jestem ciekaw w jaki sposób.
Czy wystaje jakoś z tej dolnej podłogi pod półką czy może cała przestrzeń pod półką jest zajęta?
Proszę bardzo
zdjęcie z górną podłogą , z dolną , i bez
Załącznik 28359Załącznik 28360Załącznik 28361
-
Heh polska butla we włoskim samochodzie składanym w turcji.
Dzięki wielkie jeszcze raz. :dlon:
Ciekawe dlaczego napisali że w wersji LPG bagażnik jest 20L mniejszy skoro się chowa całkowicie pod podłogą? Może dlatego że wozi się dojazdówkę w bagażniku ;-)
Ile wchodzi gazu do pustej butli?
-
Też się właśnie zastanawiam, jak to jest z tą pojemnością? O tym, że jest 530 l zamiast 550 l dowiedziałem się już po złożeniu zamówienia, ale z ciekawości zajrzałem do wydrukowanej jakieś dwa tygodnie temu specyfikacji z cennika i tam wszystkie wersje miały podane 550 l. Teraz przy LPG widnieje 530 l. Stąd właśnie moje zdziwienie.
-
A to nie jest tak jak w HB , że wnęka jest mniejsza niż butla, którą montują i powinna być pianka która wyrówna podłogę przez co traci się trochę litrów?
-
Ze zdjęć wygląda że wnęka jest głęboka na tyle żeby butla nie wystawała ale... jakby wrzucić większą o 20 L butlę to już by się wytłoczka przydała :wink:
-
Witam,
Zastanawiam się nad wersją HB z LPG. Chciałbym prosić o wrzucenie zdjęć takiego bagażnika? W salonie niestety takiego egzemplarza nie ma...
Dziękuję i pozdrawiam.
-
Bagażnik w HB z LPG będziesz miał taki sam jak bagażnik w HB z pianką i pełnowymiarowym kołem zapasowym. Na pewno w salonie taki będzie. Zdjęcia nie odzwierciedlają w 100% wielkości bagażnika.
-
Stasiu115 - bagażnik HB w wersji z LPG jest bardzo mały zmniejsza się z 440l do 360l i jak już pisałem wcześniej jak go zobaczyłem to zamówiłem kombi.
-
Ja jeszcze chwilkę muszę poczekać na odbiór mojego (finanse itd)
Moje pytanie do użytkowników TIPO SW LPG.
Jaka jest wysokość schowka pod górną podłogą?
Czy wejdzie tam dojazdówka?
Sprzedawca w ASO mówił, że wejdzie.. ale oni mówią wszystko co chce się usłyszeć XD
-
Ktoś to już sprawdzał i nie wejdzie. Co najwyżej sama opona :)
-
Nie wejdzie dojazdówka, zestaw naprawczy wejdzie, na oko ok 10cm wysokosci
-
Tak myślałem, bo dosyc płasko było jak oglądałem. Dzięki, za info.
-
Jaki maksymalnie wchodzi zbiornik do wersji SW? Wyczytałem na forum, że STAKO 680x220, ale mam obawy, czy takie coś można wsadzić, bez specjalnych narzędzi... Chcę założyć instalację po za ASO.
Czy ktoś ma może taki zbiornik i wrzuci zdjęcia? Zastanawiam się też nad 650x230.
-
Możesz wsadzić nawet na styk po średnicy a co do wysokości to masz pole manewru bo zwiększajac wysokość pomniejszysz magic cargo box pod górna podłoga bagażnika. Ja mam fabryczny ale jakbym sam wsadzał to bym zapodał największy jaki wejdzie pod górna podloge a to co by zostało wokół to byłoby na szpargały...