U mnie przy rezerwacji auta wynegocjowałem dołożenie w ASO alarmu i dodatkowo do alarmu modułu domykania szyb... Na ten moment "nie da się" w inny sposób zamknąć szyb z pilota... - tzn. tak twierdzi mój dealer :-)
To jest widok strony w wersji do druku
U mnie przy rezerwacji auta wynegocjowałem dołożenie w ASO alarmu i dodatkowo do alarmu modułu domykania szyb... Na ten moment "nie da się" w inny sposób zamknąć szyb z pilota... - tzn. tak twierdzi mój dealer :-)
Orientujesz się jaki jest koszt takiego modułu?
Mi powiedzieli, że koszt modułu wraz z montażem to 200zł, natomiast nie da się go (ponoć) zamontować bez alarmu.
Już nawet chciałem zamówić ten moduł, ale będę miał tylko domykane szyby po zamknięciu auta, a chciałbym też przed wejściem do auta otworzyć szyby, co by się trochę ostudziło wnętrze, ale to raczej pozostanie w sferze marzeń ;-) w poprzednim fordzie z 04r w podstawowej wersji wyposażenia mogłem se szyby zamykać i otwierać z pilota :-P
Nigdy nie miałem domykania szyb pilotem,to znaczy co koledzy piszecie teraz Tipo też nie będzie miał ,zamówiony lounge plus 2 pakiety i dodatki indywidualne
Bo kurde z rozsądku kupił tipo i teraz brakuje mu pewnych funkcji z uwagi na ustępstwa na jakie musial pójść... Ja mam tak samo, najbardziej bedzie brakowało mi momentu i odejścia...
A ja mam za to inne, równie ciekawe pytanie.
Blokada otwierania szyb, u mnie działa tylko na szyby drugiego rzędu siedzeń. Szyba pasażera, po naciśnięciu przycisku blokady, żyje swoim życiem. Tak ma być?
Tak jest i u mnie...
U mnie też tylko tył blokuje.