Nie, ale jak patrzałem skodę octavie ( i 4 inne auta o podobnej wielkości), to była droższa o 10k i to bez lpg niż Tipo. Zresztą mam jedną skodę i już nie chcę drugiej :D ( jest ok, ale trochę zmęczony jestem jej designem, jak kolwiek to brzmi ).
To jest widok strony w wersji do druku
Nie, ale jak patrzałem skodę octavie ( i 4 inne auta o podobnej wielkości), to była droższa o 10k i to bez lpg niż Tipo. Zresztą mam jedną skodę i już nie chcę drugiej :D ( jest ok, ale trochę zmęczony jestem jej designem, jak kolwiek to brzmi ).
O ja też w Wejherowie zamawiałem tylko sedana i ..... czekam ....
Cześć!
Dzisiaj zamówiłem w Ganinex Katowice tipo sw. Termin dostawy 17 lipca-dwanaście tygodni.Potrenuję cierpliwość :lol:
Jak obsluga w ganinexie? Ja pisalem do nich maila z kilkoma pytaniami jakies 2tyg temu i nie raczyli odpowiedziec, wiec srednio chce mi sie tam jechac. Daja standardowy rabat 3tys czy cos wiecej mozna wynegocjowac?
Ganinex Katowice odradzam, kupiliśmy tam Siene 18 lat temu, Sedici 6lat temu i jak pytaliśmy w zeszłym roku o rabat to zero. Stały klient sie dla nich nie liczy. No a w Partnerze w Bytomiu dodatkowy rabacik na start (pakiet tipotech o 1000zl taniej). W sumie przez drobne opóźnienia dostaliśmy jeszcze opony zimowe, koło zapasowe, dywaniki i rabat na gaz 500zl plus maly bonus (wart 200zl) o którym nie mogę napisać bo to od sprzedawcy był. W sumie warte to było jakieś 2300 oprócz standarowego rabatu a braliśmy biedawersje z tym tylko pakietem i klamki. Jeszcze udało sie przesunąć model w produkcji tak aby mial poduszki i dzieloną kanape.
Ja poprzednie auto kupiłem w Ganinexie, ale na Tipo dali we Wrocławiu wyraźnie lepszą ofertę i auto było od ręki do kupienia.
mis88: pięknie Cię dopieścili , ja czekam od 13 marca aż dojedzie do mnie auto a ostatni kontakt od dilera był że auto jest we Włoszech i wychodzi na to że tam już 5 tydzień czeka na dalszą drogę tylko ile może tak tkwić auto . Wyjdzie na to że dłużej je transportują niż je robili na fabryce , pozdrawiam
W ADF' ie kupiłem.
Witam na forum
Niedawno zamówiłem w końcu Tipo :) W Ganinexie obiecali 3 miesiące .
Wersja Easy Sedan 1.4 + metalik + kamera cofania , koło i nagrzewnica PTC . Razem wyszło 51500 zł . Wszystko z rabatem na grupę zawodową plus mały rabat dodatkowy. Co myślicie o tej ofercie. Zastanawiam czy rabaty na grupę zawodową są rzeczywiście takie dobre , czy może jest tak że osoby bez możliwości takiego rabatu dostają po prostu lepsze rabaty od salonu i wychodzi na to samo ?
Billyb Sw za 51500? kurde to ja zapłaciłem 60600 za 1.4 easy + pakiet komfort :(
Nie Sw tylko sedan z podstawowym silnikiem. Dopiero teraz doczytałem że w temacie jest SW , wiec trochę namieszłem , właściwie można usunąc ten post
Pisze,że easy sedan.