Ja jak zamawiałem auto w marcu i chciałem dokupić android auto/CarPlay to dealer sam się zdziwił bo na broszurach wyła taka opcja za 500 zł a w komputerze u siebie już czegoś takiego nie posiadał.
Edit: brałem radio bez navi
To jest widok strony w wersji do druku
Ja jak zamawiałem auto w marcu i chciałem dokupić android auto/CarPlay to dealer sam się zdziwił bo na broszurach wyła taka opcja za 500 zł a w komputerze u siebie już czegoś takiego nie posiadał.
Edit: brałem radio bez navi
Zamawiałem w końcu grudnia a odbierałem 13 marca
Ja w swoim zamówieniu z kwietnia tipo sw lounge też mam 500 zł za Android auto/car play
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Tylko Lounge z 7" ekranem i jako opcja za dopłata 500zl. Można sprawdzić konfigurując na stronie Fiata. Tak się zastanawiałem po co mi to skoro jest nawigacja ale taki mini "mirror " telefonu może się niedługo przydać jak dołożą inne apki i język polski. A nawigacja jest chyba najlepsza w tym wszystkim narazie. Pozdrawiam.
Po 1 cena za nawigacje a cena za mirror.
Po 2 nawigacje w aucie trzeba co jakiś czas aktualizować a jeżeli chodzi o Android auto nawigacje masz na mapach Google które są aktualne i w nawigowaniu bardzo dobrze się sprawują.
Po 3 z telefonu można puścić swoją ulubioną muzykę.
Po 4 zawsze jak wysiadziesz z auta telefon będziesz miał doładowany lub naładowany na maxa bo żeby z tego korzystać trzeba się podłączyć kablem USB
Masz oczywiście racje i się z tobą zgadzam. Ja chciałem czujniki parkowania - same kosztują 1450 zł - pakiet TECH jest za 3200 zł a w nim już kamera i nav z radiem Dab. A ze żona i teściu tez czasem będą jeździć ( tak im się tylko wydaje ;) ) to kamerka się przyda. Kiedys miałem tomtom i podobał mi się "pas zjazdu". Widziałem gdzieś na necie ze w nowych jest to jeszcze lepsze. Tomtom tez chyba pokazuje korki. Aktualizacje - myśle ze piraty już są choć nie sprawdzałem a jeśli nie to będą. Ja do swojej Octy mam ze strony fińskiej ;) nic nie rozumiałem ale od czego są translatory. Po 20h zabawy udało się wgrać odpowiedni "path" z licencja. Gdybym nie brał czujników to tak jak mówisz: tylko android/CarPlay ;) a tak będą dwie opcje nawigacji. Dla teścia tomtom będzie jak znalazł ( z pozycji pasażera ;) )
Witam wszystkich :)
Czy udalo sie komus domowic i korzysta z opcji Android Auto ? Mam wersje Tipo SW Lounge wczoraj odebrany z salonu, wszystko fajnie jest duzy wyswietlacz 8 cali ale bez nawigacji bo stwierdzielismy ze i tak glownie uzywamy google maps czy automapy :) Dodam ze zamawilismy w lutym auto i nie bylo opcji aby dokupic android auto :(
Szkoda ze ten caly wielki tablet nie jestem z systemem android, wtedy mozna by korzystac z czego czlowiek bedzie mial ochote w danej chwili :)
KiK,
jest coraz lepiej. Na forum xda pojawiła się aplikacja jak na razie w wersji alpha, która pozwala dodać do android auto jak na razie dowolny odtwarzacz muzyki (youtube, vlc, sytemowy otwarzacz muzyki itd.) i nim sterować z poziomu android auto (czyli na naszych radiach samochodowych).
Twórca aplikacji będzie z biegiem czasu ją bardziej rozwijał, więc może się pojawi opcja korzystania z automapy i yanosika.
a tu proszę link do aplikacji: https://play.google.com/store/apps/d...e.AnyAutoAudio
zapraszam do testowania :)
W internecie głośno się robi że Android Auto wraz z mapami Waze zaczyna działać i jest to na razie w fazie beta. Oznacza to że mamy wybór z których map korzystamy i jest nadzieję że może niedługo programiści pozwolą nam na korzystanie z dowolnych map.
Uruchomił ktoś Android Auto? (więcej tutaj: http://fiatklubpolska.pl/tipo-531/an...96/#post285616)