Z bliska widziałem w salonie hb biały. Fajnie się prezentuje W tym kolorze.
To jest widok strony w wersji do druku
Z bliska widziałem w salonie hb biały. Fajnie się prezentuje W tym kolorze.
Tipo ogolnie w kazdej budzie pasuje biały, jeszcze co prawda nie widzialem SW ale sedan i Hb jest fajny
Ja obawiałem się koloru białego i powiem, że wcale się aż tak nie brudzi jak myślałem i bardziej paskudny do utrzymania w czystości jest czarny ;p
Może auto mam krótko bo od 8 marca, ale od tego dnia zrobiłem nim już prawie 1900 km ... i to kilkaset km w deszczu/burzy i nawet nie jest źle :-)
Z auta jestem bardzo zadowolony i nie żałuję! :-)
Takie tam z przebiegiem :-)
Załącznik 27668
P.S.
Przyznam, że zawsze używam tempomatu i zobaczyłem ten przebieg przy kolejnej próbie odpalenia auta - miła niespodzianka :-)
Tybek mam pytanie , nie wiem czy to tak ma być jak środkowe pokrętło przekręcę na nawiew tylko przednia szyba to automatycznie załącza się klimatyzacja ( dotyczy klimatyzacji manualnej) czy ty też tak masz ?
Jak już to pokrętło najbardziej po prawej (środkowe jest zależne od siły nawiewu) i tak mam tak samo i to dobrze działa. Miałem tak samo w renault i tak samo w volvo i tak to ma właśnie działać :-) Klima nie tylko chłodzi, ale także przyśpiesza odparowywanie szyb, czy to latem czy zimą.
ups...:8O: ale gapa ze mnie , oczywiście z prawej , dzięki, już myślałem że coś nie tak z autkiem a ten dziwny dźwięk przy odpalaniu też mam ale dopiero słyszalne po nocy zimnej i pierwszy rozruch potem już tego nie ma , co do falowania obrotów jak na razie brak :lol: ,pozdrawiam .