Czy ktoś rozwiązał ten problem z tym tarciem bo nie wiem czy jest sens jechac do serwisu czy poczekać możę się poprostu coś musi dotrzeć. przebieg 2,5k km
To jest widok strony w wersji do druku
Czy ktoś rozwiązał ten problem z tym tarciem bo nie wiem czy jest sens jechac do serwisu czy poczekać możę się poprostu coś musi dotrzeć. przebieg 2,5k km
Nic się nie musi dotrzeć. Trzeć nic nie powinno. Jak masz możliwość to sprawdź z kanału czy są jakieś dziwne ślady tarcia gdzieś w okolicy zawieszenia, np na oponach. Jeśli nic nie stwierdzisz, a odgłosy tarcia występują- od razu proponuję odwiedzić ASO. I nie daj się zbyć, że to tak ma być....
Właśnie przed chwilą zauważyłem u siebie to samo. Odgłos tarcia przy niemal pełnym skręcie...
No jantez to mam od dluzszego czasu... Moj mechanik stwierdzil ze to moze byc cos z zawieszeniem.
Witam również mam odglos tarcia ale tylko przy skrecie w lewo i podczas jazdy. Na postoju normalnie. Kola i opony orginalne z salonu. Przebieg 29000 wiec tez nie wiele chyba żeby cos mialo sie zużyć.
Obejrzyj nadkola gdzie jest przetarty plastik, może coś ci to podpowie co o co obciera.
Witam chciałem zapytać o to że na skręconych kołach max coś słychać jakby przecierało czy ktoś może miał taki przypadek
Co ASO stwierdziło daj zanać