Dzieki. Miło to słyszeć :)
To jest widok strony w wersji do druku
Dzieki. Miło to słyszeć :)
Z racji tego że pogoda jest, jaka jest. Autem nie można wyjechać z garażu bo ciągle pada. Wpadł pomysł ogarnięcia subfera i kabli w bagażniku.
Z aktywniej tuby został mi tylko głośnik, powstała skrzynia ciśnieniowa, wyliczona pod 450W głośnik + wzmak używany Magnat Classic 180 .
Załącznik 27519
Jak dla mnie gra to bardzo czysto i fajnie. Głęboki bass itp. Razem z wygłuszonymi drzwiami, bagażnikiem gra SUPER!
Pomyślę nad tym, pomyślę. :) Głośno nie musi być, najważniejsze żeby czysto i soczyście grało.
W końcu nie pada.
Załącznik 27570
no i fajnie.
skrobniete via tapatalk
Fajna Bravka - też muszę zamówić owiewki :). Super maska "Bad Look"
Naprawdę fajna Brava :]
Wczoraj starsza siostra zakończyła historie w naszej rodzinie, łza się kręci w oku :(
Załącznik 28146
Jak by ktoś chciał jakieś części to priv lub zakładka (sprzedam) , chociaż niech u kogoś coś z niej polata.
Załącznik 28463
Fotele i kanapa założona, już jakiś czas temu ale nie było czasu się pochwalić :D
ps. nie wiem dlaczego dodaje mi zdj do góry nogami.
Wygląda to zacnie;)))
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Wycieczka się udała :)
Załącznik 28517
Wymienione :
-Alternator (regenerowany)
-Rolki osprzętu x2 (INA)
Wszystkie masy wyczyszczone i poprawione, w końcu to auta zawitał prawidłowy prąd :) Była też chwila na przyklejenie wlepek ze zlotów. W tym roku już 2 zaliczone.
Załącznik 28535
Załącznik 28536
CichyJerry jak ci się sprawują części od kamoki?
od kamoki mam tylko bębny i wycieraczki :D i na jedno i drugie nie narzekam, czego nie mogę powiedzieć o firmie delphi..