Tedy ta czerwień w słońcu powala ! Normalnie jak krew tętnicza ! Zajeb.... auto.
To jest widok strony w wersji do druku
Tedy ta czerwień w słońcu powala ! Normalnie jak krew tętnicza ! Zajeb.... auto.
Mnie nie podejrzewałeś ??? Ehhh .... zawiodłem się :P Zapomniałem jeszcze napisać że na pewno po pierwszych upałach zacznie Ci się lakier łuszczyć bo ten czerwony a do tego jeszcze turecki to najgorszy jest ;) :P
A tak na poważnie! Piękny TIPEK :) Fajny kolor! No i wreszcie się doczekałeś! Ale ten czas zapinkala! Dopiero zastanawiałeś się czy brać auto z salonu czy dopiero zamawiać a ja wtedy już czekałem na swojego!
Gratuluję!!!
Robi wrażenie :)
A jak było z rejestracją samochodu? Oni rejestrują, czy przyjeżdżasz na gotowe i odjeżdżasz? Brałeś od razu ich ubezpieczenie?
Bo ja zamówiłem kombi i się trochę naczekam jeszcze, a w Szczecinie w salonie nie za wiele mówili na ten temat, a domyślam się, że kupowaliśmy w tym samym:)
Zafferano z Tobą to bym się wódki napił albo zimnego browarka - zresztą jak z połową ludzi na tym zacnym forum
Pacias - niecałe dwie stówki kosztuje rejestracja - jak chcesz aby zrobili to oni dajesz im 300pln. Czyli wychodzi na to, że stówka kosztuje zarejestrowanie auta przez salon. Dostajesz kartę pojazdu i tymczasowy dowód rejestracyjny. Już ten prawidłowy dowód składany na 3 części mam do odebrania w urzędzie około 14 marca. Jak załatwiają oni przychodzisz, płacisz albo podpisujesz kredyt i obowiązkowe ubezpieczenie i przechodzisz krótkie szkolenie co do czego służy w aucie. I wyjeżdżasz. I nie zapomnij o tankowaniu bo sucho w baku. Blisko stacja Shell jak na Redę lecisz :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A tak a propos pytałem się w ASO jak to jest, że HB dopiero co wszedł a SW zaczynają produkować a części masa na allegro. Powiedział mi gość, że te części pochodzą z samochodów z preserii czyli taka powiedzmy próbna seria aut aby sprawdzić czy wszystko OK i ewentualnie poprawić niedoróbki. W TOP GEAR jak rozbijają auta bo grają w rugby to właśnie owe autka też pochodzą z preserii.
W jakiej firmie masz ubezpieczenie jeśli można wiedzieć ile dałeś za pakiet?
Bravaj - benefia - 1690pln
Gratulacje piękny:)
Szerokiej drogi, gratulacje, w koncu sie doczekales:smile:
Gratulacje piękny:smile: Życzę bezawaryjnej eksploatacji i zadowolenia z tipka. Mam nadzieję że uda nam się zorganizować jakiegoś spota na S3:smile:
Jeszcze raz gratulacje!!!!!
Szerokiej drogi i amore z autka.
Ładny.Zadowolenia życzę.Ale brak mi jednak koła 17 w tej wersji :-)
Robs zgadzam się z Tobą ale odstraszyła mnie różnica w cenach opon 16 calowych i 17 calowych. Ja wiem że 17 są boskie ale strata 200pln na jednej oponie trochę boli szczególnie, że pewnie na zimę będę kupował i felgi metalowe i nowe zimówki
Ładnie, bardzo ładnie. Szerokości, pustych parkingów, przyjemności z użytkowania.
wiesz przecież Drogi Kolego, że ja bardzo chętnie. możemy nawet się umówić w jakimś hostelu na nocleg i wypić kieliszek czy dwa na tak zwane osiowe. A czy to będzie Gorzów czy Pyrzyce to mi wszystko jedno :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
wiesz przecież Drogi Kolego, że ja bardzo chętnie. możemy nawet się umówić w jakimś hostelu na nocleg i wypić kieliszek czy dwa na tak zwane osiowe. A czy to będzie Gorzów czy Pyrzyce to mi wszystko jedno :)
tedybear Gratulacje. Nareszcie możesz się cieszyc. Ja swoim jeżdżę od soboty. Radocha wielka.
Szerokiej drogi i bezawaryjnej eksploatacji.