Kurka jak kupowaliśmy go 2 razy mniejsze koszty 1 przeglądu mi podawali niż tutaj czytam..
To jest widok strony w wersji do druku
Kurka jak kupowaliśmy go 2 razy mniejsze koszty 1 przeglądu mi podawali niż tutaj czytam..
Często podają koszty netto .
Ale różnica między Ganinex Gliwie - Katowice - Pszczyna spora... skąd takie różnice. Sam kupowałem w ganinex Gliwice i tam też zamierzałem serwisować. Widzę, że u nich cena tez najlepsza. A jak z wykonaniem? Ktoś tam serwisował auto?
Też sie nadtym zastanwiałem pakiet w Faicie 500x , ale serwsiant z ganiexu powiedzial że w tym pakiecie nie wszytko w chodzi nie drązyłem juz tematu
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
http://fiat.mopar.eu/fiat/Publishing...leaflet_pl.pdf
Pakiet Serwisowy Easy Care1 rok - 15.000 km12 miesiące 590,00 zł + lpg 150 zl
Daje 740 to tyle co w innych serwsiach
Bez lpg jest też atrakcyjny zalezy dla kogo
5 lat - 150.000 km60 miesiące 9580,00 PLN to jest cena przesadzona
Wydluzona gwarancja MAXIMUMMaximum Care - do 5 lat do 150.000 km 3890,00 PLN fajna żecz tylko w to nie wszytko w chodzi
W 500X poszedłem i zapytałem o przegląd i wyszło mi,że za mały przebieg powodował,że nie łapałem się na np ten po 15 tyś km,co robiło ,że przepłacę. Ergo,średnio wyszło mi dla 5 lat i 75 tyś km przegląd za 860 zł brutto. Pierwszy płacony z kieszeni to ok 480 zł z częściami,co daje nadpłacanie w stos do easy care ok 400 zł,ale drugi niedopłacenie itd,W efekcie policzyłem,że wolę z kieszeni płacić,bo zyskam średnio na przeglądzie ok 100 zł o ile korzystam z części ASO,jesli przyniosę swoje,to więcej . Easy Care ma sens jak znasz ceny z swoim ASO i policzysz sobie koszta
Chłopaki! Kupić olej na własną rękę, spełniający wymagania FIAT-cośtamcośtam i dać na przegląd. Zachować dowód zakupu. Kupować w sprawdzonych sklepach (podróbki!).
Sprawdziłem ile kosztowało mnie 2l oleju Selenia 0W30 w ASO - 110zł. Pierwszy przegląd na 15tyś. nie powinien być droższy niż 800zł, wliczając w to ozonowanie klimy.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Znajdź taki olej oprócz Selenii, przynajmniej do 500X, łatwo nie będzie :tongue Millers jeszcze nie produkuje.
Ktoś z Krakowa robił już przegląd 1.4 16v?
Mam kolege z Warszay on jezdzi z Warszawy do Rzeszowa placil 704 zł z LPG
Ja wymieniałam opony z zimowych na letnie i facet powiedział ze niema oleju (auto zakupione w grudniu 2016 przejechane ma juz 10 tys.) za dolewkę oleju castrol 5 W 40 zapłaciłam 40 zl w serwisie na Andersa Kraków
Hmm a czemu Castrol?